От х:

Днес в x:

За първи път украсиха елхата пред Бизнес центъра в Хасково

    Макар коледните и новогодишните празници да са още далече, елхата пред Бизнес центъра в Хасково беше украсена днес. По 17-метровото дърво бяха монтирани електрически цветни лампи, които бяха закрепени за метална конструкция. Те бяха поставени от служители на общинското предприятие „Екопрогрес“, с помощта на работници от специализирана частна фирма от Димитровград.

    От общинското предприятие заявиха, че въпросната елха се украсява за първи път. Поясниха, че вероятно светлините по нея ще бъдат включени около 6 декември.

    Дейностите по монтажа на коледно-новогодишната украса провокираха интереса на преминаващите пешеходци и пътници в автомобили, които вперваха поглед в украсата.

    Днес частично беше украсена и елхата до откритата сцена на площад „Свобода“, където се провеждат тържествата за Коледа, Нова година и други празници. Там дръвчето обаче е сравнително по-ниско – около 12 метра.

    Предстои в града да бъде монтирана и друга празнична украса.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Пр
      притеснихме се
      19 -2
      16:49, 7 ное 2022
      Притеснихме се кой украсява дървото.Общината или някой друг. Значи са били от общината, браво.Наскоро се разхождах по Кенана.Изненадах се от асфалтираната алея и поправените стълби.Браво на Общината.Това място е толкова посещавано, а беше толкова много изоставено.Хубаво е някой да вземе да възстанови и езерото на Кенана че е нещастна гледка. Гледаш го и ти идват едни такива мисли че и държавата изглежда толкова изоставена като това нещастно езеро. Моля ви, направете нещо и възстановете езерото. Ако не можете да го възстановите поне го превърнете в парк, но е толкова отчайващо да гледаш едно такова рушащо се съоръжение ...
    • 2
      ИЗ
      И за
      4 -1
      10:17, 8 ное 2022
      И за последен път , толко е нескопосано направена .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини