От х:

Днес в x:

Турнирът "Довиждане лято" събра приятели на тениса в комплекс "Маказа"

Изображение 1 от 4

    На 29-30.10.2022г. в комплекс „Маказа“ се състоя приятелски турнир под надслов „Довиждане лято“ между тенис клуб Кърджали и тенис клуб Смолян 2015. Два дена изпълнени с много емоции, състезания, усмивки и сълзи изпълниха кортовете на комплекса.

    След оспорвани мачове се откроиха и победителите.

    В младша възраст до 10 години купата грабна надеждата на Тенис клуб Кърджали Иван Манделев като надделя над съперника си Теодор Дандаров.

    При по-големите  мачовете бяха доста дълги и уморителни, а  конкуренцията- жестока.

    Съвсем заслужено и с много усилия купата грабна състезателят на тенис клуб Смолян 2015 Костадин Райков, като Никола Митев – (тенис клуб Кърджали), който се отличава със стила си на игра, бързина на корта и способността да предвижда действията на опонента в последния момент даде печелившата точка.

    Тенис клуб Кърджали за първи път е домакин на турнир. Това не би било възможно без съдействието на собственика и екипа на комплекс „Маказа“, които не само предоставят кортовете, но и направиха турнира истински празник за деца и родители.

    Младите спортисти продължават с участията си по различни турнири. Тенисът като спорт от хоби се превърна в начин на живот за децата  благодарение на треньора с голямо сърце Селями Местан.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини