От х:

Днес в x:

Петте най-взискателни зодии

Взискателните хора вярват, че се грижат за собствените си нужди като се придържат към високи стандарти. На тях обаче, рядко им хрумва, че всъщност причината да са все недоволни от другите хора се крие в тях самите, а не в другите. Според астрологията има няколко зодиакални знаци, чиито нужди са сякаш удвоени или минимум доста засилени. Хората от тези знаци обикновено са твърде взискателни, имат големи очаквания към другите, непрекъснато изискват подкрепа и внимание, напористи и критични са, често са самовлюбени и обичащи драмата.

А ето и кои с тези зодии:

Дева

Девата може да бъде много осъдителна и критична и именно заради това е считана, за най-взискателният зодиакален знак от 12-те. Девите се придържат към изключително високи стандарти, но и самите те имат невероятни големи очаквания към себе си. Обикновено те работят много усърдно и постигат успех със собствени сили. Макар че имат сдържано поведение, те всъщност са чувствителни хора, които могат да реагират остро по време на конфронтации. Като цяло, те могат да бъдат изключително трудни хора за работа в екип, защото все намират кусури в другите!

Скорпион
 
Понякога може да бъде много натоварващо да сте около човек от знака Скорпион. Той е загадъчен, но в същото време е голям манипулатор. Опитът да опознаете Скорпиона бързо ще ви се стори мисия невъзможна, тъй като хората от този знак не разкриват много за себе си, но самите те искат да научат всичко за другите. Ако започнете връзка със Скорпион, ще усетите, че той/тя има твърде високи очакванията към вас, които на всичкото отгоре, ще се увеличават с времето. Като най-ревнив зодиакален знак, Скорпионът ще стане особено недоверчив към вас, ако усети, че нивото на привързаността му не е реципрочно.

Лъв

Лъвът е голяма примадона, която просто държи да получава цялото внимание за себе си. Въпреки че знаем, че Лъвовете са сърдечни и щедри хора, те са и личности, които лесно се увличат от собствените си постижения и имидж, което може да стане доста непоносимо. Има моменти, в които Лъвовете могат да загубят всякакво чувство за такт и да забравят да вземат предвид чувствата на хората около себе си. Всеки ваш опит да смените темата или да изместите разговора от тяхната персона, те ще приемат като посегателство върху егото им. Увереността е привлекателна, но арогантността и гордостта на Лъва понякога стигат твърде далеч!

Овен

Овенът е твърде конкурентен – той непрекъснато се състезава с другите. Хората от този знак са взискателни по същия начин, по който децата могат да бъдат досадни и да искат непрекъснато да ги забавлявате. Тяхната импулсивност и нетърпение да опитват нови неща ви карат да се чувствате длъжни да ги разнообразявате непрекъснато и да се движите с тяхното бързо темпо. Състезателната природа на Овена често е твърде неприятна, тъй като той има способността да превръщат всяко елементарно действие в състезание на живот или смърт. На всичкото отгоре е склонен да се хвали с всяка своя победа, дори тя да е безсмислена или минимална!

Рак

Ракът е много емоционално нуждаещ се, чак прекалено! Той е най-чувствителната, а от там и най-взискателната зодия. Под влиянието на своята управляваща планета - Луна, Раците често изпитват емоционални промени в поведението. Въпреки че имат малък контрол върху тези настроения, те могат да станат много темпераментни през тези периоди, преминавайки от скръб, през безпокойство, към щастие. Тяхната емоционална нестабилност изисква цялото внимание и подкрепа на близките им хора. Дори да я получават те пак може да се чувстват неразбрани и недоволни.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини