От х:

Днес в x:

Наталия Митева е първа в многобоя на турнира „Морски грации“

    Талантливата състезателка на Спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“- Хасково завоюва златен медал в многобоя на 12-тото издание на Международния турнир "Морски грации", който се проведе през уикенда в Бургас. Тя спечели още сребро на топка и сребро на бухалки.

    Със златен медал от силния турнир е и Александра Димитрова, сребърен медал има Хавин Исмаил, бронзов медал завоюва Любов Петрова на "без уред".

    Украинката Аиша Ибаданова, която от няколко месеца заедно с треньорката си Юлия Чернова са част от екипа на тима в Хасково, е със златен медал на въже, бронзов на бухалки и е 5-та в многобоя.

    Цвети Качова стана пета на бухалки и 13-та в многобоя. Даная Иванова е 13-та в многобоя, а Яна Александрова е 14-та.

    При изгряващите звезди в художествената гимнастика грациите от „Аида“ също се представиха отлично. Златен медал завоюва Аделина Кънева, сребърен медал спечели Ирина Топалова, на четвърто място е Ирем Адил, Калина Вълчева се класира на пето.

    Жансет Борисова спечели сребърен медал на топка. Деница Анева е сребърна медалистка на топка и е пето място на бухалки. Маргарита Иванова е осма на топка и бухалки. Ейлюл Ахмед е със златен медал на без уред, Зорница Радева е на шесто място, Рая Банева е седма. Марияна Янкова е с пето класиране на въже и в дисциплината „без уред“. Габриела Пеневска е на шесто място на „без уред“ и на седмо на въже .

    Като изключително отбеляза представянето на възпитаничките си от Хасково, Димитровград и Кърджали президентът и старши треньор на „Аида“ Яна Михайлова.

    „Много съм доволна. Направихме силен турнир и взехме това, за което се готвихме и за което отидохме. Благодарна съм много за помощта и на нашите госпожици-помощник треньорките, които са неотлъчно до мен и изграждат колектива“, сподели радостта и гордостта си от показаното от момичетата на килима в Бургас  Яна Михайлова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини