От х:

Днес в x:

Напрежение пред Паметника на съветската армия, изляха жълта и синя боя върху монумента

Рано тази сутрин дрон изля жълта и синя боя върху монумента, в следствие на което доброволци се събраха да почистят преди на мястото на пристигнат официалните гости от традиционния Марш на Безсмъртния полк.

Маршът тръгна от Паметника на Незнайния воин до Паметника на съветската армия. Участниците в шествието развяваха знамената на България и на Русия. В него се включи и посланика на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова, която поднесе венец на паметника.

Пред паметника на Съветската армия маршът беше посрещнат от група, която беше разпънала транспарант "Не предавай Македония" и задраскан знак "сърп и чук".

По време на официалните речи и слова от групата, която беше на паметника преди марша, прозвучаха скандирания "убийци" и "окупатори". Стигна се до напрежение.

Източник: БНТ

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Де
    Делю хайдутин
    8 -9
    14:12, 9 май 2022
    На тая дърта руска чанта няма ли кой да и перни едно софийско паве по фризираната чутура и да и скърши пред паметника китайските и очила? Кому ку ра търси нали отзоваха нашия посланик а тая си натиска парцалите!
    • Ха
      хаха
      5 -8
      14:51, 9 май 2022
      Минал си покрай Делю хайдутин...
  • 2
    Ни
    никой
    9 -7
    14:50, 9 май 2022
    Никой не е отзовавал нашия посланик. Той сам си дойде по заповед. Павето трябва да е за твойта проста чутура , защото не знаеш елементарни неща. Не зачиташ освободителя си , значи не зачиташ и родителите си. Никой не ти е виновен , проста чутура само си пати.
    • Ос
      Освободителят
      5 -5
      17:00, 9 май 2022
      Какъв освободител, бе, какъв родител! Русофилски простак с изчегъртан мозък и натъпкан до ушите с руска пропаганда мозък!
  • 3
    Ка
    Капитан джак
    4 -5
    17:38, 9 май 2022
    На тази дърта посланичка трябваше да и се изкъртят златните изкуствени зъби. Обаче ни сме рая не сме украинци да дават смел отпор на руските орки.
Последни новини