От х:

Днес в x:

Zастрелай се! Паметник на Путин се появи в Киев

Паметник на руския президент Владимир Путин с дуло в уста се появи в центъра на украинската столица Киев. Инсталацията идва на фона на продължаващата вече два месеца война след инвазията на руската армия на 24-ти февруари.

Паметникът бе издигнат на бул. “Шевченко” и се превърна в сензация. В социалните мрежи плъзнаха десетки снимки.Инсталацията е със заглавие "Zастреляй се!“. Буквата Z не е случайна, защото се превърна в символ на руската инвазия в Украйна. 

Авторът на инсталацията е Дмитрий Ив.

"Историята познава военни престъпници. Те имат два пътя - съд или... Путлер, ясен ли е намекът?", пише на табелата на паметника.

В инсталацията има интересна добавка: Ако скулптурата се обърне на юг, т.е. от Русия към Украйна, от 12 до 14 часа на лицето на Путин излизат мустачки като на Хитлер.

Източник: http://frognews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Па
    Паржу
    6 -4
    18:34, 8 май 2022
    Пък може и да значи те сега го духаш
    • Вя
      Вярно
      4 -4
      01:41, 9 май 2022
      Не е като нашите продажници да дават природните богатства на безценица. От там желанието да го свалят и въоръжаването на Усраина и избиването на Донбасци за да го въвлекат в конфликт.
      Обаче.
      Идва глад в западнала европа и след него бой между различните етноси сбирщина. Сега са нахранени и мълчат и си траят. Но не задълго. Запада се сере на собствената си глава. Гейска.
    • 33
      333
      4 -2
      10:14, 9 май 2022
      Хахаха, много оригинално! То е ясно, че Путин няма да доживее до 5г,но въпросът е как по точно ще свърши, самоубиво, смъртна присъда или атентат!?!
  • 2
    Де
    Десидент
    10 -6
    20:31, 8 май 2022
    Един подобен паметник на Румен Радев да направят и у нас и да го поставят пред математическата гимназия.
    • Др
      Друг дисидент
      3 -3
      11:20, 9 май 2022
      На Плевнелиев тогава два паметника да поставят, един на някой от паркинЗите в Германия и друг пред метеорологичната служба.
Последни новини