От х:

Днес в x:

Зодиите, които обичат да дават фалшиви обещания

Повечето хора обожават да носят радост и щастие в живота на близките си, но има един тип личности, които прекаляват в това си усилие. Проблемът им е, че в желанието си да угаждат на хората, те дават фалшиви или трудно изпълними обещания и така, вместо да зарадват близките си, в крайна сметка, ги разочароват.

Въпреки че имат най-добри намерения, тези хора обещават много повече, отколкото всъщност могат да направят. Тази черта е особено характерна за 5 зодиакални знака. Представителите на тези зодии имат лошия навик да казват на хората това, което смятат, че другите искат да чуят, знаейки, че всъщност няма да могат да изпълнят ангажимента. Много често те наистина искат да изпълнят обещанията си, но просто са били прекалено оптимистични, когато са ги давали.

А ето и кои са зодиите, които дават най-фалшивите обещания:

Близнаци

Придържането към ангажименти, обети и дадена дума е едно от най-трудните неща за хората от зодия Близнаци. Те са очарователни и щедри, имат голямо сърце, приятелски настроени и добронамерени са към всички, но често дават обещания, които просто не могат (или изобщо нямат намерение) да изпълнят. Те са склонни „да свалят звезди“ на любимите си хора, но всичко е само на думи, а не на дела.

Везни

Везните имат репутацията на добри посредници, именно защото обичат да угаждат на хората. Те искат да направят всичко по най-добрия начин и накрая всички да си тръгнат щастливи и доволни. Именно затова Везните често дават твърде големи, почти неизпълними обещания. За съжаление, те понякога нарочно манипулират другите, обещавайки им неща, които знаят, че няма да могат да спазят.

Водолей

Хората от знака Водолей могат да бъдат много надеждни и справедливи, но също така могат да се окажат и доста непредсказуеми. За Водолея спазването на обещанието до голяма степен зависи от това колко усилия смята да вложи от своя страна. Ако спазването на обета/ангажимента се окаже за него твърде голямо предизвикателство, той просто ще го изостави с думите: „Съжалявам, просто няма да успея – не е възможно“. Той ще го каже толкова непринудено и рязко, сякаш никога не е давал това обещание.

Риби

Рибите обикновено се грижат много за близките си и все искат да угодят на хората от обкръжението си. Именно затова, те често казват на хората това, което смятат, че другите искат да чуят. Рибите дават обещания, които не могат да изпълнят, но не го правят преднамерено. Вътрешно те имат най-искрените и добри намерения, но просто често са непрактични и не обмислят нещата докрай. Ето защо те имат лошия навик да обещават твърде много.

Рак

Подобно на Рибите, и представителите на знака Рак обичат да угаждат на хората и несъзнателно дават фалшиви обещания на своите близки и приятели. Ракът вярва, че обещанията са нещо хубаво. Но когато става дума за изпълнение на тези обещания, нещата леко се променят. Обикновено собствената самовглъбеност на Рака в комбинация с неговия мързел му пречат да изпълнява обетите си докрай. В един момент той просто осъзнава, че е отхапал повече, отколкото всъщност може да сдъвче.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини