От х:

Днес в x:

Емил Траилов: Станахме като с Рубин/Казан/*

Емил Траилов
  • Името на руския тим Рубин, стана нарицателно за класическа футболна недомислица след като българския Левски тръгна да им продава играчи, а руснаците не знаеха. Недомислицата не бе руска.

Сагата по закупуването на Хасково изпъстри медийното пространство с големи безсмислици че и откровени глупости. Така вбесено коментира изпълнителния директор на ФК”Хасково” Емил Траилов темата за сделката по закупуването на клуба. Според Траилов въобще не става въпрос за закупуване. Добрин Добрев и неговото обкръжение направо заявили, че нямат пари за да ги наливат в отбора на Ямача. „Ако беше продажба, казваме една сума, споразумяваме се около нея и всичко е пито- платено.Да ама няма нищо такова”. Вариантът който гостите предлагали било досегашните акционери в лицето на Траилов, Здравко Узунов и Шенер Сабри да си дадът акциите, а авентуално да получат пари ако 7-те юноши на Хасково, които в момента са в Сливен, бъдат трансферирани там. Гостите се били съгласили правата на юношите на „Хасково” да останат в старите собственици и предлагали именно от там настоящите акционери да си търсят финансови дивиденти.

Траилов отказа повече подробности по телефона , обещавайки че ще даде такива когато се върне утре в Хасково. От страна на Здравко Узунов, „всичко е наред”, договорка има, но споразумяване не. Що се отнася до евентуална финансова оферта, отвъд погасяването на тези 15 хиляди лева дълг за консумативи на стадиона, то Траилов коментира така” Има 700 акции по 100 лв всяка стават 70 хиляди. Това е единствената сума около която са се водили някога някакви преговори за ФК „Хасково”, но това е било с предишния кандидат Северин Ангелов. С тия не се е преговаряло за нищо конкретно!

Изпълнителния директор се ангажира с обещание че ще даде подробности относно проточилата се сага по продажбата на отбора, в специално интервю за читателите на Haskovo.net при завръщането си утре в града.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини