От х:

Днес в x:

Хващат дрогиран и пиян зад волана,отказват проби за химически анализ

 43-годишен управлявал товарен автомобил „Ауди“ след употреба на кокаин, установили полицаи от РУ-Кърджали при проверка в областния град на 18 февруари. 1,26 промила отчел тестът на 38-годишен, който се придвижвал с лек автомобил „Мазда“ и бил проверен на 19 февруари в село Бенковски. Двамата водачи отказали проби за химически анализ. Задържани са били за срок до 24 часа в полицейските управления в Кърджали и Кирково. Образувани са бързи производства.

Две нерегистрирани моторни превозни средства са били установени на територията на РУ-Кърджали в хода на специализирана операция. 34-годишен се придвижвал в областния град с мотоциклет без регистрация. По случая  е започната проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс. Бързо производство е образувано по същия текст от НК, след като при проверка на 57-годишен водач полицейски служители установили, че лекият автомобил „Мерцедес“, който управлява, не е регистриран по надлежния ред.

Сигнал за счупено панорамно стъкло на автобус в село Тихомир е бил подаден на 20 февруари. При организираните проверки и издирвателни действия служители на РУ-Кирково задържали 40-годишен, съпричастен към случая. Извършен е бил оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини