От х:

Днес в x:

Мустафа Карадайъ е фаворитът на избирателите в Кърджалийско, следва го Румен Радев

Кандидатът на ДПС за президент Мустафа Карадайъ е фаворитът на избирателите в Девети кърджалийски избирателен район. За него са гласували 44 628 гласоподаватели. Втори е независимият Румен Радев подкрепен от 11 393 души.  Независимият Анастас Герджиков получава подкрепа от  6203 гласа. След него се нарежда Константин Константинов от партия „Възраждане” с 638 бюлетини.Независимият Лозан Панов получава 440 гласа.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Дп
    ДПС
    1 0
    14:11, 15 ное 2021
    Какъв фаворит какви глупости за този парзидент. Турските гласове за избиратели ли ги имате.стадо безрасъдно където го манипулират и водят в която посока го водят.
  • 2
    Па
    ПАТРИОТ
    0 0
    08:07, 16 ное 2021
    Груба намеса на турската държава чрез маскираните т.нар изселнически организации.урок урок за бъбгарите които са пасивни и разпръснати на хиляди псевдопартии. Ако се организираме и гласуваме за две- три партии а не повече турците няма да видят бял ден а без власт са като разярени гладни кучета и ще се разпаднат. Средния държавен ешалон е пълен с тези псета.трябва да се уволнят и пълен и тотален контрол над харчовете в турските общити и до тук са без далавери,кражби шуробадженащини. Те определят такъв ред и такъв подход. Турска етническа противоноституционна оод. Стадо безрасъдно

Още новини

Последни новини