От х:

Днес в x:

7 титли за хасковските трибойци от Държавното първенство в зала „Дружба“

    Състезателите на хасковския спортен клуб „Аякс“ спечелиха 7 титли от финалния кръг на Държавното първенство по силов трибой, провело се в зала „Дружба“ в Хасково през уикенда.

    Златен медал при жените спечели Румяна Комарска в категория до 63 кг. Шампионка при девойките до 23 години стана Джулия Ангелова в категория до 63 кг. При младежите до 23 години победители са Гюнер Динчер (до 83 кг) и Димитър Желев (до 74 кг). Шампион при младежите до 105 кг стана Ясен Георгиев. При младежите до 120 кг победител стана Джанер Али, който е и републикански шампион по вдигане на тежести. При ветераните до 105 кг Кирил Михайлов е първенец в трибоя.

    Други четирима от хасковските трибойци също заеха призови места в първенството. Иван Георгиев стана първи на лежанка в групата на юношите до 18 години в категория до 120 кг. Ангел Киров, който е председател на „Аякс“, се класира втори в трибоя и първи на лежанка. При мъжете до 93 кг Здравко Серафимов е втори в трибоя, а Георги Станчев е трети на лежанка.

    В състезанието участваха около 100 състезатели от цялата страна. Домакин на надпреварата беше местният клуп по силов трибой „Аякс“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Же
      Желязко
      5 -2
      15:33, 20 сеп 2021
      Добре, че не са участвали Станимир Етов или Борислав Адов, щяха да вземат всички първи места.
    • 2
      Мо
      Мотика
      2 0
      22:08, 20 сеп 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Са
      Саянчо
      1 0
      00:58, 21 сеп 2021
      Станимир Етов се контузи скоро за съжаление и той не тренира отдавна силов трибой,а Борислав Адов не се състезава активно от 2-3 г.
    Последни новини