От х:

Днес в x:

Почина Радосвет Радев

На 61-годишна възраст внезапно почина Радосвет Радев - председател на Българската стопанска камара и изпълнителен директор на "Дарик радио", съобщават от пресцентъра на Камарата.

Радосвет Радев поема управлението на БСК през 2018 г., след кончината на дългогодишния председател Божидар Данев.

"В това изключително трудно за нас време той пое риска и ангажимента да изведе Камарата от нелеката ситуация. Нещо повече, беше амбициран да я направи модерна, водеща бизнес организация. И работеше неуморно за това! Наложи му се да навлезе екстремно бързо в работата и го направи. Направи много компромиси с личното си време и ангажименти, в името на организацията", пишат още от БСК.

"За тези три години г-н Радев се превърна не просто в наш ръководител, но преди всичко беше наш приятел - човек, на когото можеш да се довериш, с когото можеш да споделиш идеи, от когото можеш да получиш подкрепа и разбиране. За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е светъл, както ние ще пазим светъл спомена за него", добавят от Камарата.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Де
    Дерони
    2 -5
    15:06, 6 авг 2021
    Който не рабори умира бързо !
  • 2
    Мл
    Млад пенсионер
    4 -3
    15:09, 6 авг 2021
    Ако беше на 150лв. пенсия сега щеше да поработва като охрана в някой парк и да е още жив.
  • 3
    *
    *
    5 -1
    15:35, 6 авг 2021
    Един комунистически доносник по-малко.
  • 4
    Че
    Четете
    4 0
    17:19, 6 авг 2021
    Предишния председател на БСК заяви. Българите не искат да работят на минимална заплата - 350 лева и ще внасяме работници от арабските страни. И после. Умря. И предишния беше доносник.

Още новини

Последни новини