От х:

Днес в x:

Областният управител се срещна с шефовете на пожарните по повод предстоящите избори

Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работна среща с ръководството на Районна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пловдив и началниците на районните служби на ведомството.

Бяха обсъдени ангажиментите на службата във връзка с произвеждането на честни и свободни избори на 11 юли. Задълженията на пожарникарите са свързани с осигуряването на безопасни условия за работа на секционните избирателни комисии и на 16 и 17 РИК в определените панаирни палати. Служителите на пожарната поемат и част от охранителната дейност на изборните помещения в нощта преди изборите. Ще се работи в тясно сътрудничество и непосредствена комуникация с всички институции, отговарящи за спокойното протичане на изборния процес.

От „Пожарна безопасност и защита на населението“ вече са изготвили листовки с основни правила и съвети за безопасна работа и бърза реакция в случай на нужда. Те ще бъдат раздадени на членовете на секционните избирателни комисии по време на предстоящите обучения.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини