От х:

Днес в x:

22 °C

Какво лято ви очаква според зодията

Новите запознанства и особено влизането в романтична връзка по време на пандемията си бяха доста трудно предизвикателство. Но дори и на обвързаните хора животът се промени малко или повече през последната година, като повечето от нас видяха с нови очи своя постоянен партньор. Някои двойки се сплотиха, от повечето време, което прекараха заедно, други пък по-скоро обтегнаха отношенията си.
Хубавото е, че се очаква лятото на 2021 година да бъде по-спокойно, по-безопасно и по-активно в социален план от това на 2020.

Прочетете какво ви предстои в романтичен план през идните топли месеци, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен

Овни, вие разбирате нуждата си от независимост повече от всякога. През последната година разбрахте, че животът с ограничения не е за вас. Сега изгаряте от вълнение за бъдещите си приключения и ако сте обвързан ще искате повече свобода от половинката си. Вие ще поемете инициативата в планирането и организирането на почивката ви с вашия партньор. Ако пък сте необвързани, то потърсете си някого, който също ще цени независимостта си и няма да иска да ви обсебва. Лятото ще бъде горещо, но вие сте готови за това.

Телец

Телци, романтиката винаги е била важна за вас, но ако сте обвързани, то вече сте разбрали (след месеци на изолация), че половинката ви трябва да бъде освен ваш любовник и ваш приятел. След като сте прекарвали цялото си свободно време с вашия партньор, вие сте осъзнали, че трябва да можете да се забавлявате заедно, независимо какво друго се случва в света, а и в личния ви живот. Ако досега сте били необвързани, идва моментът, в който трябва да разпънете красивите си крила на социална пеперуда и да си потърсите гадже.

Близнаци

Вече сте готови да се съсредоточите върху това, което наистина искате и очаквате във връзката си. Ако през последните месеци сте общували с човек, който не ви е уважавал достатъчно, то сега сте достигнали до заключението, че е по-добре да бъдете сами, отколкото с партньор, който не ви заслужава Лятото изглежда обещаващо за вас, а вашият основен приоритет ще бъде намирането на подходящ човек. Това трябва да е личност, с която да говорите на един език и то за всичко. Човек, който е ваш почитател, а не ваш критик.

Рак

Представителите на тази зодия най-накрая са готови да излязат от черупката си и да се забавляват. Дори и да сте преживели любовни катаклизми, болката в сърцето ви е преминала и вече сте готови за нови изживявания. Бъдете по-спонтанни и се оглеждайте за нови хоризонти! Ако сте самотни, вероятно вече нямате търпение да намерите човек, който ще ви покаже нови неща от живота и света. Опитайте да излезете на среща с човек, който не е стандартния ви „типаж“. Може да се окаже точно това, от което се нуждаете. За обвързаните Раци това лято ще донесе възможности за изненадващи преживявания.

Лъв

Вие, Лъвове, винаги засиявате през лятото – това е вашият любим сезон, но за съжаление, тази година любовният ви живот няма да бъде особено вълнуващ. Звездите ви обещават много забавления и приключения, но по-скоро с приятели, така че ако сте необвързани, не се настройвайте за горещ секс. Намерете си някого, който наистина ще иска близост с вас на едно по-дълбоко ниво. Търсите човек, чиято любов лекува, някого, с когото можете да бъдете уязвими и на когото можете да се доверите. За обвързаните Лъвове е по-важно от всякога да разберат, дали половинката им ги подкрепя в добро и зло, или просто им прави компания.

Дева

Ако говорим за възможностите за бурна лятна любов, то Девата е в центъра на вниманието. Необвързаните хора от този знак ще се фокусират върху романтиката, забавлението и приятелите си. Девите по принцип са един от моногамните знаци в зодиака, но това лято може и да са в по-палаво настроение. Обвързаните Деви пък може да искат да чуят сватбени камбани в скоро време. Други Деви ще мислят за годеж, за заживяване с половинката под един покрив или за създаването на дете. Общо взето Девите, които си имат постоянен партньор, ще искат развитие на връзката през идните месеци.

Везни

Представителите на Везни са имали доста възходи, но и доста падения през последните месеци и това лято им е време да се отпуснат и да си изкарат наистина весело! През изминалата година много Везни са се завърнали към корените си и са се замислили върху структурирането и смисъла на живота си. Тези, които в момента си нямат половинка, ще искат да срещнат нов човек, който да им донесе вълнение и страст. Те ще имат добра гама от възможности за избор, докато обвързаните Везни ще бъдат по-фокусирани върху това да възвърнат огъня в отношенията си със своя постоянен партньор.

Скорпион

Пандемията определено затрудни възможността за изразяване на страстните Скорпиони. Особено необвързаните представители на този знак със сигурност са натрупали напрежение в себе си. Дълбоко в тях има един глас, който пита Вселената кога ще срещнат истинската любов; съществува ли тя изобщо и къде е? Скорпионите не търсят просто секс, а любовно щастие. Това лято звездите им обещават това да се случи. Тоест, ако са готови да се отворят за нов човек, те ще го срещнат. За обвързаните Скорпиони лятото ще бъде идеалният момент да си спомнят защо са се влюбили в половинката си и да върнат отново тази магия.

Стрелец

Изминалата година беше истинска версия на ада за повечето Стрелци. Сега те са готови да излетят като птица от клетка! Но през последните месеци все пак Стрелците са разбрали нещо за любовта и това е, че колкото и възможности да има човек, не новите завоевания го правят щастлив. Стрелците вече са готови да търсят човек, който ще остане с тях задълго. Някой, чието сърце ще тупти в унисон с тяхното. Обвързаните Стрелци пък ще искат да са сигурни, че независимо къде отиват, половинката им винаги ще е с тях.

Козирог

Сега, когато светът се отваря отново, Козирозите ще искат да се обградят с хора, достойни за тях. Те вече не искат да губят времето и енергията си за личности, които ги дърпат надолу. Козирозите, чиято връзка не е вървяла гладко през последните месеци, ще кажат „Сбогом!“ на своя досегашен партньор и предпазливо ще се върнат в света на необвързаните. Те ще се фокусират върху намирането на някой, който говори и мисли по подобен на техния начин, за да не се губят думите им в превода. За ангажираните Козирози сега е моментът да подправят рутината си с пътувания или нови преживявания.

Водолей

Водолеи, вие отдавна жадувате за ново начало. Прекарали сте много време в саморефлексия, умувайки върху поведението и целите си. Това включва и амбициите ви по отношение на любовния ви живот. Това лято ще имате много възможности за небрежен флирт и неангажиращ секс. Но преди да решите, че можете да се впуснете в подобни преживявания, трябва да сте сигурни, че наистина ви е забавно. Ако усещате, че сте приключили с краткотрайните афери, то потърсете някой, който да поеме водещата роля във връзката ви. Не се страхувайте да похарчите повече пари в името на зараждащата се романтика!

Риби

Риби, вероятно чувствате, че следващата глава от живота ви е на път да се отвори точно сега. Усещате, че завесите ще се дръпнат всеки момент и вие ще сте в главна роля. От всички зодии вие ще сте една от най-щастливите през това лято. Независимо дали искате да си намерите сродна душа или да се обвържете с брак, звездите ще са на ваша страна! Необвързаните Риби имат шанс да срещнат човек, който да вярва в тях и в техните мечти. Обвързаните Риби пък ще са готови да предприемат следваща стъпка в отношенията си със своята половинка и то по един красив начин.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се много добре със задачите си днес и съвсем естествено се радвате на впечатляващи резултати. Усилията ви по разрешаването на даден проблем най-сетне се увенчават с успех. Ваш партньор може дави даде много ценна идея. Заслужава си да помислите за осъществяването й. Вечерта може да бъде много по-приятна, ако я споделите с приятели. Условията за това са идеални, но поемете вие инициативата.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на изкушението да напътствате, оценявате и съдите. Във ваш интерес е да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, остава да намерите подходящите хора, с които да ги реализирате. Професионална оферта ще провокира активността ви в стремежа да спазите договорените срокове.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви тревожи. Скорошните финансови постъпления ще компенсират времето ви напоследък.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се наложи да решавате проблеми предизвикани от ваши близки. Това може да отнеме голяма част от времето ви днес. Опитайте да разберете всяка от двете страни, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на конфликта.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъде добре, ако умеете да използвате подкрепата на звездите, разчитайки знаците на съдбата. Вашият оптимизъм е най-големият ви коз. Предстои ви добро представяне на изпити или на друго важно събитие за вас. Иска ви се да подновите дома си, сега е момента да го направите, увличайки и близките си в това начинание.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще поемат от грижите по дома, предвид заетостта ви.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От днес ще започне процес на преобразувание на работното ви място, който е наложителен за постигането на по-високи резултати. Включете се активно в тази акция, тъй като със сигурност бихте могли да бъдете много полезни. Предстои ви важен разговор, в който ще трябва добре да изложите позициите си. От това ще зависи вашият бъдещ авторитет.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста емоции ви се събират напоследък, затова днес си починете и не мислете за работа. Въпреки, че не е характерно за вас, помързелувайте и се отдайте на любимите си занимания. Отношенията ви с вашия партньор са спокойни и безоблачни.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможни са промени, които няма да са в негативен план. Денят не е подходящ за финансови сделки и каквито и да е операции, свързани с пари. От вас струи бодрост, която се предава и на околните. Мислете за красиви неща и светът ще ви отвърне със същото. Нямате основания за недоволство.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. Намерет време за себе си. Имате нужда да се погрижите както за здравето си, така и личните си предпочитания. Всяко пренебрежение може да ви изведе от кондиция и да ви навреди.
16 юни 2021
Последни новини