От х:

Днес в x:

Президентът Румен Радев е на посещение в Първомай за празника на града

Кметът на община Първомай Николай Митков посрещна президента Румен Радев, който е на посещение в града по случай празника му. Пред пилоните на общинска администрация президентът и съпругата му бяха приветствани с "Добре дошли!" от градоначалника, заместниците му и председателя на Общинския съвет. Цветя на президентската двойка поднесе дъщерята на кмета Николай Митков.
Малко след това кмет и президент влязоха на среща, а г-жа Радева беше послещната в читалище "Св.Св. Кирил и Методий", където ще разгледа изложба със стари снимки на Първомай. В 10.40 ще има бпифинг на президента, след което той ще участва в откиването на Майските културни тържества и честването на 1 май.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    7
    7
    17 -1
    16:25, 1 май 2021
    Коремчето на кмета , пропорционално се е увеличило с прослуженото в полза на първомайци време
    До него Президента е като манекен
  • 2
    По
    Послещната
    8 0
    22:13, 1 май 2021
    Неграмотни писачи
    • От
      От бързане е
      8 0
      07:59, 2 май 2021
      ..бпифинг.....откиването...а при Никола Иванов : виГи /види/ и мното точки и запетаи без нужда...сега разбирате ли, от бъързане и невнимание е. Който не работи, само той не греши.
  • 3
    До
    До "От бързане е"
    8 0
    06:04, 3 май 2021
    Разбираемо е, но продължава. В инфото за наградени фирми - недописани наименования на фирми, объркан словоред на изречения...., ами четете ги, преди да ги пускате...
  • 4
    Аг
    Агент Гоце
    6 0
    13:26, 3 май 2021
    Обърнете внимание, че тази тема е една от малкото, свързани с града, която хигиенист Тодора е оставила отключена за коментари. Отделете време и проверете, как същата, съзнателно заключва всички теми, свързани с цитирания град, които биха могли да провокират дебат или коментари и как оставя отключена, всички теми свързани с новини от национално или друго ниво, които не засягат пряко местния плебс, изпълнявайки по този начин своите хигиенизиращи функции, и то, убеден съм напълно съзнателно без някой да е изисквал подобни действия от нея. Има само едно обяснение подобни действия, отношение и функции да бъдат толерирани и търпени от местното природонаселение.
    • Сп
      Споко
      6 -1
      18:53, 3 май 2021
      Та и затова природонаселението вече не проявява грам интерес към хигиениста и нейните "творения".
Последни новини