От х:

Днес в x:

Юзкан Али заема мястото на Байрам Байрам в местния парламент в Кърджали

Юзкан Юзджан Али  влиза в групата съветници на ДПС в местния парламент в Кърджали на мястото на областният лидер на МДПС Байрам Байрам,който става народен представител. Юзкан Али е председател на Младежкото ДПС в община Кърджали.  Той получи 109 гласа от 131 делегати на Осмата редовна отчетно-изборна конференция на МДПС в Кърджали. 

Юзкан Юзджан Али е роден преди тридесет години в гр.Ардино. По професия е мениджър. Завършил е стопанско управление  и има магистратура по публична администрация.

Активната му дейност в ДПС започва с членството му в Академичното дружество на МДПС във Великотърновския университет „Св.св.Кирил и Методий”. В Кърджали политическата му дейност е свързана с Местните младежки съвети „Център” и „Център-1”в Кърджали. Пред своите съпартийци Юзкан Юзджан Али подчерта,че ако получи подкрепа ще работи за учредяването на нови и активизиране на настоящите младежки местни съвети. Той се опря на номинациите в негова подкрепа на ММС „Център 1”,всички райони в общината, по които са структурирани 44 младежки съвета, както и на академичното младежко дружество.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини