От х:

Днес в x:

Дядо нарани зрял мъжага при битов скандал в Шопци

44-годишен пострадал при битов скандал вчера в частен дом в село Шопци. По първоначални данни възникнал спор със 75-годишен и по-младият бил наранен в областта на корема. На пострадалия била оказана медицинска помощ. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Кърджали. Проверка за нарушаване на противоепидемични мерки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 45-годишна не спазил задължителна карантина, определена от здравните власти. Проверката е по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Ардино. 67-годишен бил засечен в затворено помещение на обществено място в града без предпазна маска вчера около 14 часа в нарушение на определените противоепидемични мерки. В РУ-Ардино по случая е започната проверка от група „Криминална полиция“ с оглед на чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини