От х:

Днес в x:

10 °C

Карантинираните и трудноподвижните заявяват подвижна кутия за гласуване

С подвижна избирателна кутия ще могат да гласуват както избирателите с трайни увреждания, така и поставените под карантина или изолация, съобщиха от община Хасково.

Избиратели, които към 4 април 2021 г. са поставени под задължителна карантина могат да заявят желанието си от 24.03.2021 г. до 31.03.2021 г. в писмена форма чрез заявление по образец, което е качено на интернет страницата на Община Хасково.

Заявлението може за бъде подадено на място в общинска администрация Хасково, чрез лицензиран пощенски оператор, по факс или по електронен път. При подаване по електронен път не се изисква квалифициран електронен подпис. Няма изискване за прилагане да документи, доказващи периода на задължителната карантина или изолация. При подаване от упълномощено лице пълномощното е в свободен текст. Заявителят ще бъде уведомен за включването му в избирателния списък за гласуване чрез подвижна избирателна кутия по телефон или чрез електронната поща, посочени в заявлението му.

Общинска администрация Хасково напомня, че избиратели с трайни увреждания могат за подават заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия до 29.03.2021 г.

Цялата информация за организацията на изборния процес в община Хасково вижте тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  На
  наблюдател
  3 -1
  13:36, 24 мар 2021
  На всички трябва да се угоди това са то платените избори!
  • Трудноподвижния трябва да подаде лично писмено заявление в Общината
   че иска подвижната кутия да дойде да гласува
   ................................
   Хайде Бабите и Дядовците да купуват Факсове , да ходят до Пощата или да пускат е-майли
   ..............................
   Само Дебили като фашистите от СДС-ГРОБ–ДПС могат да измислят такава простотия :))
   ...................
   Да изметем мръсните и бейовете - Децата ви са аргати в чужбина , вие сте Сиромаси в Мутристан ...... От какво се страхувате ?- Идете и гласувайте срещу дървениците които ви пият кръвта :))
 • 2
  Др
  Драган
  1 -3
  13:48, 24 мар 2021
  „Алчността и капитализмът са в основата на успеха с масовото ваксиниране във Великобритания“. Това са думи на премиера Борис Джонсън по време на частна виртуална среща с депутати от неговата Консервативна партия, от които обаче малко по-късно той се е отрекъл под претекст, че се е пошегувал, пише БНР.
 • 3
  Ши
  Шибаняци!
  2 -3
  14:49, 24 мар 2021
  Е..л сам ви изборите смотани няма да гласувам вече това е личен избор нищо не направихте от обещаното нито блока ми санирахте нито улицата нещо подобрите,явно се вземат решения и се работи само за избраните електорат щом вие управляващите нямате нужда от нас и ние няма ме нужда от ГЕРБ Работа. Работа и накрая кво!?
  • Мутрите и Бейовете като Тенчо Сервитьора и Мюмюн Пуешката главичка това искат ...... Техните хора ще гласуват
 • 4
  ИК
  И ко стана
  1 0
  22:53, 24 мар 2021
  Всеки да гласува от дома си, това се цели, такъв е сценария, за платени избори отново.

Хороскоп за 10.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
10 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
10 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
10 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
10 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
10 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
10 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
10 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
10 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
10 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
10 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
10 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
10 апр 2021
Последни новини