От х:

Днес в x:

20 °C

Киану Рийвс ще бъде безсмъртен войн

През последните години хората са луди по Киану Рийвс и направо го обожават, а той дори нищо не прави, за да е така. Просто си е Киану.

Голям симпатяга, който обаче благодарение на филмите за "Матрицата" и "Джон Уик" си е и една от любимите екшън звезди на феновете. И най-хубавото не е, че ще го гледаме в по още един филм от тези два франчайза.

Най-хубавото е, че ще видим Киану Рийвс в нещо ново. Според Variety, актьорът ще участва в ешън на име Brzrkr и ще продуцира анимационен сериал базиран филма за Netflix.

Най-интересното в случая е, че Brzrkr (произнася се берсеркър) е комикс, на който Рийвс е един от създателите. Ако това не върне хората по кината, не знаем какво.

Brzrkr ще проследи войн на над 80 000 години, който е познат единствено като Би (Киану Рийвс). Той е наполовина смъртен и наполовина Бог, прокълнат и принуден да живее в насилие.

След векове скитане по земята Би най-накрая вижда светлина в тунела. Той работи за американското правителство, като води битките, в които никой друг не би оцелял. В замяна пък иска да му помогнат да разбере какво точно го прави безсмъртен, за да прекрати скитането си.

Просто млъкнете и ни вземете парите, казваме на момента. Първо трябва да видим филма, а след него и анимацията, която ще развие някои детайли от него. Но кога ще се случи това, към момента не е ясно.

Комиксът, върху който Киану Рийвс е работил от години, излезе в продажба в началото на месец март и се радва на сериозен интерес с продадени над 615 000 копия, което го прави и един от най-успешните комикси, издавани от BOOM! Studios.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини