От х:

Днес в x:

7 °C

Да помогнем на борбения Вики да живее нормален живот!

Изображение 1 от 2

  Преди 6 години се роди нашия малък герой Вики. Бяхме много щастливи, но щастието ни беше помрачено много бързо. Два месеца след раждането си нашето момче се разболя и изпадна в кома. Единственият изход беше чернодробна трансплантация. За щастие аз бях подходящ за донор. Благодарение на Господ и Лекарите Вики издържа операцията и излезна от комата. За съжаление, проблемите ни не свършиха с това. По-късно разбрахме, че е с ДЦП и се нуждае от рехабилитация. Обиколихме много специалисти и продължаваме да го правим в терсене на най-доброто за нашето дете. Детето,което казваха, че няма да оцелее, че няма да стигне до трансплантация, че трябва да стане чудо, за да живее, се оказа, че се е хванал здраво за живота и няма да се предаде. Той ни научи да се борим и да не се отказваме и нямаме това право. Отне ни много време докато се съвземем и намерим правилния път. Благодарение на дарители-хора с големи сърца, Вики провежда усилена рехабилитация две години. За да продължим имаме нужда отново от вашата помощ. Ние вярваме, че Вики може да има едно по-добро бъдеще. Повярвайте и вие!
  Това пише на страницата си във Фейсбук бащата на Вики Венцислав Иванов от Златоград. Мъжът, станал донор на сина си, отново работи в рудника. Жена му Мелиха се грижи за малкия борбен юнак. Но семейството наистина се нуждае от средства и помощ. Намерили са оферта за продължаване на рехабилитацията в Кавала, за една година това ще струва 19 800 евро. Семейството не може да ги осигури само. Затова нека да помогнем на Вики да живее един норамален детски живот!

  Банкова сметка:
  BIC: BPBIBGSF  
  IBAN: BG93BPBI79274042456202
  Виктор Венциславов Иванов


   

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 11.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
  11 апр 2021
  Последни новини