От х:

Днес в x:

Историята на прислужницата идва на 29 април и у нас

Четвъртият сезон на  „Историята на прислужницата“ идва у нас в HBO GO на 29 април. В предстоящия сезон Джун (Елизабет Мос) отвръща на потисническия ред в Гилеад, вече като изявен и яростен бунтовнически лидер. Рисковете, които Джун поема носят неочаквани и опасни нови предизвикателства. Стремежът й към справедливост и отмъщение заплашва да я погълне и да унищожи най-съкровените отношения в живота й. Телевизионната премиера е на 30 април по HBO.

В сериала участват Елизабет Мос, Джоузеф Файнс, Ивон Страховски, Самира Уайли, Алексис Бледъл, Ан Дауд, Макс Мингела, Маделин Брюър, Оу Ти Фагбенъл, Аманда Бругел, Брадли Уитфорд и Сам Йегер.
 
Изпълнителни продуценти на четвъртия сезон на „Историята на прислужницата“ са Брус Милър, Уорън Литълфийлд, Елизабет Мос, Даниел Уилсън, Фран Сиърс, Ерик Тухман, Джон Уебър, Франк Сиракуза, Шийла Хокин, Кира Снайдер и Ялин Чанг. Поредицата е продуцирана от MGM Television, а международното разпространение е на MGM.
Всички епизоди от първите три сезона на сериала, адаптация на едноименния роман на Маргарет Артууд, могат да се гледат с български субтитри в стрийминг платформата HBO GO. Този месец в платформата ще има премиера и документалният филм, посветен на създателката на романа – „Маргарет Атууд: Дума след дума след дума е сила“, който е с премиера на 18 март.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини