От х:

Днес в x:

Xiaomi Mi 11 Ultra се появи с уникална камера и втори екран

Миналата седмица Xiaomi Mi 11 направи световния си дебют и зарадва феновете на Android с приятен дизайн, достъпна цена и атрактивни характеристики.

Очаква се Mi 11 серията да бъде допълнена и с Lite, Pro и Ultra модели, за които все още Xiaomi не обелва дума.

Както често става обаче, най-скъпият от тях наскоро изтече в мрежата във видео в YouTube, оставяйки малко място за съмнения и слухове.

Филипинският ютюбър Tech Buff PH изглежда вече разполага с Mi 11 Ultra и сподели със света някои от уникалните характеристики на флагмана.

Най-интересното безспорно е плочката на задната камера, която е може би най-голямата, която сме виждали в смартфон до момента.

Освен мощни сензори, в нея изненадващо е поместен и малък екран.

Все още не знаем точните му параметри, но от кадрите става ясно, че той най-вероятно ще изпълнява ролята на визьор за селфи снимки със задната камера.

Самата тя е съставена от 50-мегапикселов главен сензор, 48-мегапикселов сензор с ултраширок обхват и 48-мегапикселова перископична система, благодарение на която телефонът предлага до 120х хибриден зуум.

Като изключим размера на камерния модул, телефонът изглежда атрактивно и предлага доста повече от мощна камера.

Изтеклите до момента данни разкриват 6.8-инчов OLED екран с честота от 120Hz и WQHD+ резолюция, а процесорът е мощният Snapdragon 888, който ще захранва някои от най-скъпите и мощни модели на 2021 г.

Батерията е с 5000mAh и печели от 67-ватово зареждане с кабел или по безжичен път.

За разлика от обикновения Mi 11, Ultra моделът ще разполага с IP68 рейтинг за защита от вода и прах, както и подсилен звук от harman/kardon.

Предстои да научим кога Xiaomi ще представи телефона официално в целия му блясък и ще разкрие цената му, но предполагаме, че едва ли ще чакаме твърде дълго.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Б
    Б
    0 0
    19:08, 23 фев 2021
    Браво това ще са най добрите!
Последни новини