От х:

Днес в x:

16 °C

Поставиха още бетонни топки пред съда, ограничаващи паркирането на тротоара

Изображение 1 от 4

  Бетонни топки бяха поставени допълнително на тротоара пред Съдебната палата в Хасково. Дейностите бяха извършени от служители на общинското предприятие „Екопрогрес“.

  Съоръженията бяха циментирани с цел да не се качват автомобили на тротоара, при което се разбиват плочките, обясниха от „Екопрогрес“.

  Пред сградата имаше бетонни топки, но някои водачи минаваха встрани откъм улица „Враня“ и паркираха автомобили на тротоара.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   33
   33
   35 -1
   21:01, 15 яну 2021
   А незаконните табели в уличката, разрешаващи само на служители на съда и прокуратурата да паркират кога ще премахнат?
   • Ху
    Хулиган
    4 -1
    12:33, 16 яну 2021
    Ще видите вие какво ще ви се случи заради тези кълбета!
  • 2
   Ка
   кака ви Снежка
   15 -3
   21:58, 15 яну 2021
   Допълнително да поставят и бетони топки на кмета и съветниците му за атракция на магистратите, гражданките и за рекордите на гинес.
  • 3
   11
   11111
   24 -2
   23:56, 15 яну 2021
   Топките не важат за служебните .Тръгват от сфетофарът в две колони и пред съда започва престрояване в една с псувни мигачи фарове а служебните имат гараж затворена улица и т.н.Топките за раята.
  • 4
   Ор
   Орфей 30
   16 -3
   02:00, 16 яну 2021
   Организаторите на шумното РАЛИ в кв.Орфей изпочупиха току що сложените бетонови конуси за да пренасочат црлия трафик през блоковетв.Сега се ослушват като гърмяни зайци.Някой да потърси отговорност и да си ги възстановят 😡
  • 5
   Ко
   Коко
   22 -2
   08:12, 16 яну 2021
   То още от светофара пред бизнесцентъра става кошмар в тази отсечка.
   Наспряли като румънски тираджии пред магазини,съд,банка и аптека!
   На всички им се свиди по левче за платен паркинг!
   Че се шмугват и като калманки,без мигач,когато потеглят!
   • А
    а
    4 -1
    20:05, 16 яну 2021
    а ти Коко пред аптека не си ли спирал???Или винаги левче даваш'??Какаво му е лошото да си живеем по Български,по нашенски...или да се правим на по католици от папата!
   • А.
    А.В.
    3 -1
    22:39, 16 яну 2021
    И каква е разликата когато спреш пред Гален и спестиш левчето или, както предлагаш, спреш пред Пощата и платиш? И в двата случая заемаш Дясната лента и за движение остава само една
  • 6
   Рр
   ррр
   21 -1
   08:44, 16 яну 2021
   В Хасково булевардите не са булеварди, а паркинги. Някои дадени от Гошко на негови хора за платени, други неправилно паркирали никакви санкции. Хаоса е ТОТАЛЕН.
  • 7
   Кь
   Кьорава Темида
   5 -1
   15:03, 16 яну 2021
   Тия с тогите,само тоягите.

  Хороскоп за 06.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С удоволствие ще се включите в организирането на събитие, на което очаквате да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време. По много причини ще привличате интереса към себе си, но най-вече заради работата, която сте свършили. Намеренията ви са прозрачни и това се вижда от всички.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение. Няма да ви липсва енергия, разпределете силите си и ще успеете. Финансови придобивки от хонорари, рента или други възнаграждения.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Няма да ви липсват отлични възможности за себеизява и ползотворни контакти. Сега е момента за поставянето на амбициоз-ни цели и за работа по постигането им. В партньорство с колегите си ще стигнете до важни решения, които ще дадат очакваните ре-зултати. Някои от вас вероятно се колебаят относно предстоящо пътуване. Обмислете го от всички страни за да не останете неприятно изненадани.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се притеснявайте да обмисляте в дълбочина. Ако се уверите, че всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще стигнете до добри резултати. Ако не проверите всичко, има възможност да се провалите. Изявени шансове за тези, които се занимават с психология и окултизъм. Може да стигнете до духовни прозрения. По-сериозни проблеми могат да настъпят в дома и семейството.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Шанс за изява, било на работното място или в друга сфера, където ще покажете умения и адекватно справяне със ситуацията. Ще подобрите отношенията си с хора, които желаете за свои приятели, или ще финализирате търговска сделка. Активни и делови, ще се посветите на целите си и ще ги реализирате.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потънали сте в отдаденост на професионалната си работа. Това нарушава спокойният ви ритъм, внася и напрежение, но със сигурност си заслужава. Плановете ви бавно, но сигурно вървят към реализация. Желанието ви за разнообразие и забавления ще ви срещнат с нови хора и ще променят отношението ви към спорни въпроси.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпреки възможните неблагоприятни обстоятелства почивните ви дни ще надхвърлят очакванията ви. Не пропускайте възможността да прекарате времето си сред близки приятели. Прави ви впечатление повишеното внимание, което получавате от човек от обкръжението ви. Ще бъдете приятно изненадани и за в бъдеще.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако имате избор за това какво да изберете за да направите деня си интересен, то най-напред се допитайте до себе си. Оставете настрана проблемите, които ви пречат да се отпуснете. Имате нужда да забравите, дори за ден, тревогите и да се възстановите пълноценно. Ще преоткриете отново добър приятел и това ще ви донесе повече настроение.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благоприятно развитие на делата ви ще ви даде повод да празнувате. Склонни сте към отпускане, а точно днес не бива да си ги позволявате. Близките ви гласуват пълно доверие, което допълнително ви стимулира. Проявеното съчувствие е израз на съпричастност и това се помни дълго.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят за вас, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях и паралелно с това не позволявайте на никого да се качва на главата ви. Радостни вълнения, свързани с лични постижения или на близък човек.
  06 мар 2021
  Последни новини