От х:

Днес в x:

БСП влизат в политическия сезон с три картинки от миналото

Най-важен е живият живот. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Управляващите, по думите й, продължавали да развиват две паралелни държави- една илюзорна, друга реална. Тя припомни картината от снимката от спалнята на премиера - чекмеджето с парите и пистолета. Другата е на срутището до Рилския манастир, ден след като премиерът бил там. Третата картина, която посочи Нинова, е на днешната наводнена България.

Безхаберие за хората, некомпетентност, корупция и безнаказаност показвали тези картини. Промяната ще дойде след изброите, по мнението на Корнелия Нинова. Здравето на хората е най-важно в този момент, според нея и затова левицата иска отчет на всеки изхарчен ред.

Искаме отчет на правителството в какво състояние остава България, настоя още червеният лидер. БСП няма да позволи на ГЕРБ да пропилеят и предстоящите години на страната. В следващите месеци се залага бъдещето на страната, подчерта още Корнелия Нинова. Тя представи управленските приоритети на столетницата. Ние ще работим за честни и прозрачни избори, увери още лидерът на БСП.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Дамян
    2 -2
    19:37, 13 яну 2021
    Има ли представа Нинова какви " картинки" могат да се съберат от тяхното управление и " преход " от социализъм към червен капитализъм.
Последни новини