От х:

Днес в x:

Дарение от защитни облекла за многократна употреба получиха медиците в Димитровград

Дарение на защитни облекла за многократна употреба за медиците в МБАЛ "Св. Екатерина" направиха днес съветниците от групата на ГЕРБ в местния Общински съвет, съобщават от местната администрация.

20 бр. защитни облекла бяха предоставени на главния счетоводител на общинската болница г-жа Боряна Пенева от общинският съветник Божидар Петков. Призив към инициативата на съветниците от ГЕРБ бе обявен от председателя на Общинския съвет г-жа Гергана Кръстева на последното заседание с покана към всички желаещи да се включат. 
 

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ск
    Скънаха се
    5 0
    09:19, 2 дек 2020
    Много дарения брей, брей. Та нали в тази държава всичко е о,кей под ръководството на герб и съмишленици на б.б., от ЕООД-то. Сега 20 чаршава, сега 20 защитни облекла, после 20 маски. Просто е смешно.....Хората , обикновените хора изградиха заводите, града, всичко в Димитровград. Сега пак те ли да помагат с пенсиите си от 200 лв. Та има милионери в този град които окрадоха предприятията и имат печалби от милиони, къде са сега. Стига с тази кръстева,защото сменя партиите една след друга и сега съвети дава. Бедна ми Българийо, на какъв хал те докараха крадците и лъжците. Има постановление от 2008 г. за действията на държавата при пандемия, но няма кой да я прочете и я спази. Изляха се уж милиарди от държавата, но къде са? По аптеките едно обикновено хапче аспирин или аналгин-хинин няма и не можеш да си го купиш.
Последни новини