От х:

Днес в x:

16-годишна стреля по полицаи в София

Девойка обстрелва полицаи с въздушна пушка от терасата на апартамент в столичния квартал "Красна поляна", близо до блок номер 204 - съобщи Агенция “Фокус”, позовавайки се на очевидци. Девойката се барикадирала на терасата в апартамент, откъдето се забавлявала като стреляла с въздушна пушка. Тя отказала да се подчини и на дошлите на място полицаи и дори продължила да стреля и в тяхното присъствие, докато намесата на органите на реда не прекратила хулиганските действия.

Пеши полицейски патрул е леко засегнат при стрелба с въздушна пушка, съобщава пресцентъра на МВР. В столичното Трето РПУ към 17.00 часа днес е получен сигнал за стрелба в кв.”Красна поляна”. По първоначални данни от трети етаж на жилищен блок 16-годишна стреляла еднократно с въздушна пушка от балкона на семейното жилище. Няколко сачми са уцелили в гърба служител на пеши полицейски патрул, който по това време бил на дежурен обход на района.

Полицаят е леко засегнат в гърба, като е получил синини от изстрела. Ще бъде прегледан в медицинско заведение. Изпратените на място полицаи от Трето РУМВР разговарят с бащата на момичето.

Източник: focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини