От х:

Днес в x:

Водопроводи за близо 5,5 милиона лева бяха изградени и ремонтирани в община Доспат

еконструкция на водопроводи реализира община Доспат. Вече е подписан Акт 15 за вътрешни и външни водопроводи по четири обособени позиции, съобщават от отдел "Общинска собственост и устройство на територията". Изградени са вътрешни водопроводи за населените места Късак, Змеица, Любча, Бръщен и Црънча, направена е реконструкция на на външен водопровод от Змеица до събирателна шахта „Бял Дунав“, изпълнено е допълнително водоснабдяване на село Бръщен от местността „Заставата“ и е реконструиран външен водопровод от местността „Кървав Дол“ до село Барутин. – с. Барутин.
„Очакваме от МРРБ да бъде назначена Държавна приемателната комисия за приемане на водопроводите, които успешно реализирахме на територията на Община Доспат“, каза кметът Елин Радев и допълни, че съоръженията са изпълнени както трябва и ще се решат много проблеми с водоснабдяването на хората от селата.

Наред с водопроводите са въстановени и улици в населените места В Змеица една, две улици в Късак, по четири улици в Любча и Црънча.

Кметът съобщи и за стартирането на дейностите от първия етап по изграждането на Новия център на гр. Доспат. За този етап предвидените средства са в размер на 1 620 000 лева.

СмолянБгвести
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини