От х:

Днес в x:

Изселническа драма в Кърджалийско, брат прави дете на брат си

Изселническа драма в Кърджалийско разгледа на свое заседание Окръжния съд в Кърджали. Случаят е достоен за турски сериал. Брат направи дете на брат си и заживя с жена му, докато той емигрира в Турция.

 По документи Х.Н.А.има три деца от покойната М.И.Дж. Той заминава за Турция през 1999 г. и прекъсва връзките си със законната си съпруга. Живеят отделени без развод. С М.И.Дж. заживява неговия брат  Г.Н.А. Той се нанася в дома й. От връзката им се ражда детето М.Х.А. Когато научава за това Х.Н.А.се развежда с М.И.Дж. Тя си отива от този свят през 2019 г. и на дневен ред възниква въпросът са бащинство.

Х.Н.А.настоява за установяване на бащинството, като предявава иск в съда. От Дирекция „Социално подпомагане” също излизат с позиция , че бащинството на детето трябва да се установи.

Направената съдебно-гинекологична експертиза установява,че Х.Н.А.може да бъде баща на детето. Тогава решаващи са показанията на брат му Г.Н.А., който потвърждава ,че е живял на съпружески начала с покойната М.И.Дж. и детето М.Х.А. е от него.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Hi
    hitlera
    5 -2
    01:00, 30 окт 2020
    Това са някои тъпи ******и или резаци...
Последни новини