От х:

Днес в x:

10 °C

Зодиите, които са убедени, че половинката им ще ги изостави

Хората с различно поведение и начин на живот изпитват различни страхове и се справят с тях по различни начини. Някои личности са по-силни както емоционално, така и психически. Други са твърде емоционално уязвими и тази тяхна слабост често се засилва с годините.

Сред 12-те зодиакални знака има няколко, които много често изпитват проблеми с доверието към своя партньор и се плашат, че ще бъдат изоставени от него.
Често тези страхове са възникнали въз основа на някакви инциденти в миналото – трудно детство, предишни раздели, объркващи и трудни ситуации... Някои знаци в зодиака са твърде чувствителни и подобни тежки събития ги правят по-предпазливи и дори параноични.

Близнаци

Близнаците са доста двойствени в подходите си. През повечето време те не могат да решат какво точно искат. Тези хора от една страна имат духовит и забавен характер, от друга страна са склонни да страдат от ниско самочувствие. Единият ден те очакват най-лошите събития в любовта, а на другия – са убедени, че всичко във връзката им е прекрасно. Близнаците са много ревниви и точно защото често се чувстват недооценени или недостатъчно обичани от партньора си. В резултат на това те или не полагат усилия да поправят проблемите във връзката си, или създават още по-големи проблеми заради своето недоверие към половинката.

Рак

Раците търсят удобство, комфорт и спокойствие във връзката си. Единственият им проблем е, че тези красиви души непрекъснато таят задни мисли, че някой не им мисли доброто. Те имат голямо въображение, съчетано с лека меланхолия. Те обичат тъгата и драмата повече от всеки друг. Те са експерти в прогнозите за предстоящи бедствия. Освен това са малко садистични в любовта. Те редовно страдат от страх, че ще бъдат изоставени от половинката си или че някакви лоши събития ще им отнемат любимия човек. Това тяхно поведение е само защитен механизъм на тяхната свръхчувствителност.

Дева

Хората от зодия Дева уж имат добра вътрешна самооценка, но винаги са по-скоро критични към своите качества и най-вече към недостатъците си. Те са склонни да виждат всичките си кусури преувеличени и са убедени, че останалите хора също ги забелязват. Следователно, тези перфекционисти се боят, че половинката им, рано или късно, ще се разочарова от тях. Когато това чувство или по-скоро този страх ги обземе, те стават нетърпими, странни и дистанцирани. Често те сами провокират проблеми в отношенията си, именно заради поведението си, изпълнено със съмнения, хлад и обвинения.

Стрелец

Сигурно се чудите как така тази фриволна и безгрижна зодия може да страда от страх от изоставяне. Е, хората от този знак твърде много държат на свободата си, именно защото се страхуват да не бъдат зарязани. Всички Стрелци искат да си запазят своето лично пространство и никога не стават твърде зависими от своя постоянен партньор. Те винаги си имат едно наум, че колкото и желани и обичани да са днес, след време може да се окажат отхвърлени и/или изоставени. Затова те искат да бъдат готови да продължат пътя си сами.

Риби

Рибите са недоверчиви и като цяло са песимисти. Те винаги си имат едно наум, че някаква гибел ги очаква в бъдещето. Хората, родени под този знак имат най-различни фобии и страхове и един от тях е именно този, свързан с изоставянето. Тези личности са много грижовни и лоялни към своя партньор, но все пак на тях им липсва смелостта да се доверят напълно и да скочат на сляпо в любовта с чисто сърце и вяра в щастливото общо бъдеще. Те стъпват във връзката някак тромаво и предпазливо и непрекъснато се оглеждат през рамо, сякаш всеки момент нещо лошо ще изскочи зад гърба им. Рибите са мечтатели, но мракът ги привлича повече от светлината.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
29 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
29 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
29 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
29 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
29 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
29 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
29 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
29 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
29 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
29 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
29 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
29 ное 2020
Последни новини