От х:

Днес в x:

17 °C

Предпочитанията ви за храни издават вашия характер

1. Ако обичате сухо вино и пресни плодове.

Най-вероятно сте спокойни, уравновесени и открити личности, с чувство за дълг. Не толерирате лъжата и лицемерието. Държите на честните отношения. Предпочитате да казвате истината дори когато рискувате да засегнете другите. Очаквате същото и от хората, затова често се разочаровате.

2. Ако предпочитате полусухо вино и по-рядко ядете плодове.

Тогава сте импулсивни и екстровертни и невинаги изпълнявате дълга си. Вие сте повече креативен и хаотичен човек, отколкото подреден и робуващ на правила и ограничения. Въображението ви няма граници.

3. Ако пък много обичате люто.

Вие сте хора на риска, които са склонни да проявяват дързост. Лесно ви омръзват нещата. Сменяте без проблем работата си, дори мястото си на живеене. Не се привързвате към притежания и материални придобивки. Държите само на човешките отношения. Неврологът д-р Алън Хирш обяснява: „Най-вероятно любителите на пикантни храни точно по тази причина избират професии, в които непрекъснато се изправят пред предизвикателства и трябва да се доказват“.

4. Ако обичате да похапвате сладко и черен шоколад.

Вие обичате да сте в центъра на вниманието и околните често ви смятат за арогантни. Не се страхувате да взимате думата и да изказвате открито мнението си. Обичате хората да ви слушат и сте склонни да командвате. Лесно печелите уважението на околните, защото изглеждате уверени и сигурни в това, което казвате, и в нещата, които правите. Родени сте за лидери.

5. Ако обичате млечен шоколад.

Любителите на млечния шоколад са по-скоро интроверти – за разлика от феновете на натуралния, които подхождат по-открито към околните. Вие сте по-затворени и самовглъбени. Имате задълбочено отношение към света и живота. Отговорни сте и държите на думата си. Говорите малко, но каквото кажете е на място. Хората се вслушват в думите ви.

6. Ако обичате да похапвате солени лакомства.

Който обича солени лакомства като чипс, по-добре да не упражнява професия, свързана с работа на бюро. Такива хора обичат разнообразието и лесно се ентусиазират. Трудно можете да се задържите на едно място. Склонни сте да се впускате във всякакви приключения, стига да ви носят адреналин. Вие сте човек на риска, истински приключенец. Скуката ви плаши. Еднообразието ви уморява.

7. Ако обичате да похапвате едновременно сладко и солено.

Ако ви харесва да редувате соленото със сладко,  по всичко изглежда, че сте креативни и интелигентни личности. От друга страна, със сдържаността си често неволно отблъсквате околните. Понякога оставате неразбрани. Предпочитате не работата в екип, а такава, която изисква усамотение и съсредоточеност. Не се отказвате от нито един проект, докато не го видите успешно завършен – и в личен, и в професионален план.

Източник: Obekti

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ако днес се нуждаете от съвет, допитайте се до близък приятел или роднина. Така може да не се съмнявате в неговата лоялност. Видимо се нуждаете от промяна на обстановката около себе си. Сами можете да си създадете душевен комфорт, но също се погрижете и за близките си. Любовта ви се усмихва днес.
24 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По-често давайте израз на добрите чувства към близките си, за да се радвате на взаимност. Духът ви ще укрепне и това ще се отрази благоприятно на живота ви. Въпросите, които ви вълнуват ще намерят по-бързо решението си, срещайки разбиране и подкрепа. Не правете компромиси с нещата, които са важни за вас.
24 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Планирате да свършите много неща днес, но ако не се организирате по подобаващ начин, едва ли ще доволни от резултатите, които постигате. Част от вас губят прекалено много време в колебания и това едва ли ще им помогне да се вместят в предвидените за работата им срокове. Можете да оползотворите свободното си време с активно раздвижване или спорт.
24 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
По никакъв друг начин не виждате изхода от нещата за себе си, освен като победители. Това ви поведение ви поставя най-отпред и ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Нямайте колебания относно начина си на действие, вие знаете къде са силните ви страни. Ще имате подкрепа, ако такава ви е нужна.
24 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Измъквате се ловко от деликатна ситуация и то в печеливша позиция. Ще ви се наложи да изчакате още нещо, което досега не ви се е отдавало, скоро ще успеете да го направите според предварителните си планове.
24 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
24 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Придържайте се към онова, което се изисква от вас, за да не ви вземат за особняци. Желаете да имате повече свобода, но засега се задоволете с това, което ви се предлага. Ще намерите верния път към сърцето на желания от вас човек, но трябва и вие да дадете от себе си повече.
24 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
След усилията ви напоследък парите няма да закъснеят. Постепенно възстановявате обичайния си ритъм на живот. Без излишни усилия получавате това, което искате. Добри новини свързани с близките ви правят деня ви още по-хубав. Съвместни ангажименти ви дават възможност да получите добри позиции.
24 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Помислете кое е най-доброто за вас и семейството, и с него се заемете. Краткосрочните цели са за предпочитане, виждате резултатите веднага и това ви дава сили да продължите. Освен това се нуждаете и от почивка, а също и от развлечения. Дали ще ви стигне времето всичко…
24 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днешният ден едва ли ще си останете у дома. Независимо с какво ще го свържете, бъдете сигурни, че ще останете доволни от прекараното време. Разтоварвате се сред хора, които не сте виждали отдавна или пък виждате за пръв път. При всички случаи промяната на обстановката ви се отразява особено добре.
24 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате възможност да изчистите някои стари задължения. В интимен план искреността би ви донесла успех, колкото и невероятно да звучи. Бъдете открити за желанията си и може да се изненадате от споделената обич, която ще срещнете. Приемате на доверие думите на непознат за вас, но не се лъжете.
24 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Добре съзнавате, че помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си. Изразявайки уважение към мнението на околните, ще откриете, че симпатиите ви са взаимни и от това ще последват интересни развития.
24 окт 2020
Последни новини