От х:

Днес в x:

Ново противоречие пред "Приятели"

Обявеният шумно риюниън на "Приятели" за НВО Max се отложи отново заради пандемията, но слуховете покрай него продължават да циркулират. Последният гласеше, че водещ на събитието ще е Елън Дедженерис. Ето какво коментира Лиса Кудроу, по-позната като Фийби от "Приятели", по този повод.

"Не зная това да е било решено," отвърна 57-годишната актриса по време на участието си в радиошоуто Radio Andy на Анди Коен. Това не е твърдо "не", но е е потвърждение на слуховете.

Елън Дедженерис стана широко обсъждана в последните месеци след скандала за токсична среда и дискриминация, която гости и служители са изпитали по време на участието си в шоуто й.

Но да се върнем на "Приятели" - и шестима актьори от култовия ситком ще участват в планирания риюниън. Това са Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

"Няма как да го направим в момента пред публика," коментира Анистън пред Deadline по повод отлагането заради коронавируса. "Тук сме - няма да се отървете лесно от "Приятели". Ще ни имате за цял живот," допълни тя.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини