От х:

Днес в x:

Телевизионен водещ продава сценарий на "Приятели" на търг

Телевизионният водещ Оли Лок се готви да продаде на търг сценарий на "Приятели", подписан от звездите на сериала, съобщава ВВС.

Очаква се страниците на епизода, в който Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) става майка, да бъдат продадени за между 5 000 и 8 000 паунда в аукционната къща Hanson Ross' в Ройстън, Хартфордшир, на 12 април.

Според ВВС 37-годишният Лок е купил сценария на друг търг и планира да дари част от спечелените пари на фондация "Матю Пери", защото двамата със съпруга му са големи фенове на актьора, който почина през 2023 г.

"Хрумна ми, че мога да направя нещо специално, за да помогна на фондация "Матю Пери", когато видях, че друг телевизионен сценарий на "Приятели" се предлага на търг", каза за медията Оли. Той сподели също, че е купил сценария малко преди смъртта на актьора.

"Аз съм голям колекционер. Имам предмети, свързани с актрисата Одри Хепбърн, Елвис, и др. А сценарият на "Приятели" беше нещо, което винаги съм искал да притежавам. Бях много развълнуван, когато го получих", споделя той.

Сценарият е от 76 страници. А създателите на сериала са Марта Кауфман и Дейвид Крейн, които са и автори на финалния епизод от 8-и сезон, в който Рейчъл ражда момиченце.

На търга на 12 април ще бъдат продадени и други предмети свързани с "Приятели". Един от тях е и сонограмата на бебето на Рейчъл, използвана в същия епизод. През януари аукционната къща Hanson Ross' продаде набор от сценарии на "Приятели", спасени от кошче за боклук, за 22 000 паунда.

Откакто влезе в стрийминг платформите сериалът отново набра популярност. Последният епизод е заснет преди 20 години, но все още се харесва на милиони хора по целия свят.

Източник: http://life.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини