От х:

Днес в x:

ФК „Старско” записа равенство срещу „Марица”

    ФК „Старско” записа равенство срещу „Марица” (Симеоновград) в двубой от футболното първенство на Областната „А” група. Срещата завърши с резултат 2:2.

    Мачът от втория кръг се игра на помощните игрища на стадион „Миньор” в Димитровград. Резултатът откриха гостите от Симеоновград. Хасковлии обаче успяха да изравнят с гол на Стефан Инджов. Така футболистите се оттеглиха при 1:1 за почивка.

    При подновяване на играта, симеоновградчани поведоха с 2:1 с гол от дузпа. Минути по-късно Стефан Инджов се разписа с още едно точно попадение, с което оформи крайния резултат.

    В мъжкия футбол дебют направиха двама младежи – Мирослав Вълев от школата на „Димитровград” и Христо Колев от школата на „Респект”. Двамата 17-годишни футболисти получиха по една бутилка шампанско, комплимент от ръководството на тима по случай първия им мач в групата на мъжете.

    Днес отсъстваха повечето опитни футболисти на „Старско”, но в състава бяха още петима младежи под 19 години, тъй като замисълът на тима бе да се дава шанс на младите състезатели.

    "Момчетата играха добре. Доволен съм от представянето им, но трябва да се има предвид, че средната възраст на футболистите беше доста ниска”, каза треньорът Вълчо Димитров, който в средата на второто полувреме влезе в игра.

    Следващия двубой за хасковлии ще бъде срещу „Хеброс 1921” в Харманли. Мачът е от 17 часа на 20.09.2020 г.   

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Хасково 1957
      6 0
      22:58, 13 сеп 2020
      Вълчо е работяга и при децата и мъжете се раздава,всичко дава от себе си за този футбол ,Но някои злобари все гледат да се нагласят във Хасковсия спорт и да лапнат субсидиите седейки на стола ...
    • 2
      Ме
      Месарско
      5 0
      00:15, 14 сеп 2020
      Защо играят в Димитровград?
      • Ту
        Туба
        0 0
        15:25, 14 сеп 2020
        Питайте Митьо Тубата- областния координатор за БФС за Хасково.
    Последни новини