От х:

Днес в x:

ФК „Старско” изпусна „Верея” в контрола

ФК „Старско” записа равенство 2:2 в контрола срещу ФК „Верея” в Стара Загора.

В днешния мач резултатът откриха домакините след 30 минути игра. Десетина минути по-късно гостите успяха да изравнят.

Хасковлии взеха превес в 75-тата минута. В даденото продължение, в 95-тата минута заралии изравниха. Резултатът оформи бившият национал на България Янко Вълканов, който е играещ помощник-треньор в тима, участващ в първенството на „В” група. Футболистът успя да реализира попадение след груба грешка в защита от страна на ФК „Старско”.

Въпреки равенството в мача, от ръководството на хасковския тим заявиха, че са доволни от играта на футболистите, които са се постарали на терена. „Имахме и други възможности за отбелязване на гол, но ги пропуснати, а и съдийските отсъждания бяха в полза на домакините”, казаха от хасковския тим със спортно-технически директор Вълчо Димитров, който е и помощник-треньор.

До момента ФК „Старско” изигра още три контроли, в които записа равен срещу ФК „Джебел” и загуби срещу юношите на ПФК „Берое” и юношите на ПФК „Локомотив” (Пловдив). Предстои приятелска среща на 14 февруари срещу юношите на „Арда” (Кърджали).

Трансферният прозорец за хасковския тим вече е затворен и съставът е сформиран. От тук нататък се надяват на победи. Новият сезон от футболното първенство на „А” Окръжната футболна група трябва да започне през март.       

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Та
    Таен Умник
    11 -5
    22:09, 7 фев 2021
    Мача с Фк Джебел завърши 6-6 , от кога се брои за победа ?
    А мача с Берое U19 къде го забравихте , май 13-0 бързо се забравя , хаха !!
    Такива смешни отборчета дет взимат по 2-3 човека от В група и се бият в гърдите по-добре да се закриват !!
  • 2
    По
    Порчо
    12 -3
    22:09, 7 фев 2021
    Тези "Старско" нещо като Бистришките тигри ли са?
    А Делян и Станчо пускат ли се?
  • 3
    Al
    Ali Guner
    0 -4
    22:11, 7 фев 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • 4
    Фе
    Фен
    3 -6
    00:06, 8 фев 2021
    Истината е, че точно заради такива “разбирачи” като вас, футболът в България и спортът като цяло няма никакво развитие. Най-вероятно коментиращите сте поредните завистливи подобия на треньори или футболисти, които не умеят да виждат по-надалеч от носа си. Нямате умствения капацитет да се зарадвате за нечий успех, а умеете само да плюете и завиждате. Това показва колко “успели” сте всъщност и колко много разбирате от спорт. Жалко е, че толкова млади момчета имат невероятни качества и огромен талант, но нямат просперитет именно заради такива като вас.
    Плюйте, мразете, нареждайте, колкото си искате, но истината е една и тя е, че който може и иска, винаги успява, а тези като вас си стоят на дъното, където им е мястото!
    • Та
      Таен Умник
      5 -3
      10:57, 8 фев 2021
      Много е просто , като гледам средната възраст на отбора на Верея е над 40г. , по-добре спрете с тия поръчкови статии, за някви ментета! Виждаме ви в лигата - 9-ти от 10 отбора с 1 победа само !
      А тези млади момчета след като отворят дискотеките не можеш да ги накараш и 30 минути да изиграят !
  • 5
    Ма
    МАРСА 93
    3 -3
    00:31, 8 фев 2021
    Джебел от години нямат мъжки отбор...
    Пишете за селекцията и други подробности, все пак не е реклама на колбаси
Последни новини