От х:

Днес в x:

Задържаха във "Възрожденци" 28-годишен с хероин

28-годишен e задържан с хероин. Мъжът бил проверен на 29 август около 19,30 часа в кв.“Възрожденци“ в Кърджали. Полицейски служители намерили кафяво прахообразно вещество, което при направен тест реагирало на хероин. Притежателят на наркотика е задържан в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство по чл.270, ал.1 от Наказателния кодекс за бягство от полицейска проверка е образувано в ОД на МВР-Кърджали. На 27 август около 2 часа на паркинг в областния град служители на Пътна полиция извършили проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 25-годишен. Преди да бъде тестван за алкохол, водачът изоставил колата и избягал. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в Областната дирекция и разследващ полицай продължават работата по случая.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. На 29 август около 4 часа на бул.“Христо Ботев“ в областния град за проверка бил спрян товарен „Форд“ с 24-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,28 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но е била отказана кръвна проба за анализ. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини