От х:

Днес в x:

26 °C

Забраниха скачането с велосипеди по стълбите под монумента „Света Богородица“

Изображение 1 от 4

  „Скачането забранено с велосипеди“. Този надпис е положен на каменните плочки по междустълбищните площадки под монумента „Света Богородица“.

  Работещи в обекти наоколо заявиха, че маркировката е от около две седмици. Според тях това се е наложило заради честите атрактивни изпълнения с колела и тротинетки от младежи, които понякога създават предпоставки за инциденти.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Пи
   питам
   2 -2
   18:42, 5 авг 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Ба
    ба' Иван
    8 -3
    18:50, 5 авг 2020
    гърбав = лъжец = крадец
  • 2
   Свинарите от Форуком маркират територия. Много им скачате пред офисите и вдигате гюрултия, не могат да си въртят схемите от вашите колела. Все пак родителите ви трябва да бъдат ограбени и измамени.
   • Ма
    Марин
    14 0
    11:27, 6 авг 2020
    Надписът е по искане на майките, които се притесняват, че малките им деца са в опасност от засилени скачащи велосипедисти, които се спускат с дива скорост по стълбите от Богородица. Няма проблем децата да си скачат на воля, стига да не застрашават живота и здравето на другите деца.
  • 3
   Пе
   педаловрътко
   11 -4
   23:58, 5 авг 2020
   правилно, педалите са за въртени , а не за скачане. аз си въртя педалите и си доставям неописуемо удоволствие.направо се начишкам.
  • 4
   Ге
   Гешката
   6 -8
   09:52, 6 авг 2020
   Това са на Ангел-толбумбата идеите глупави!Мисирката на Цвети!Като куменце върви след него!Да си оправят к***ския персонал от които за пари прави всичко по колите!Не да драскат по пътищата.Лумпенска идея!Трабваше да пише: е***нето с персонала забранено!
  • 5
   Бо
   Бони
   3 -1
   15:00, 6 авг 2020
   Скачат направо върху пешеходната пътека с бясна скорост. Спирам да да минат хора, те минават, оглеждам се в двете посоки, няма никой, потеглям и бам пред колата сякаш от небето паднаха двама. С луда скорост продължиха на долу

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини