От х:

Днес в x:

Пълна обсесия с Джереми Уейд по Viasat Explore & Nature през август

Viasat Nature

Речни Чудовища
От 3 август, в 20:00 часа и всяка делнична вечер след 22:30 часа.
Сезон: 5 и 6
Брой епизоди: 6 x 60 мин. на сезон

Всеки епизод от поредицата следва екстремния рибар Джереми Уейд, който се опитва да улови смъртоносни риби на разнообразни места като Боливия, Украйна, Колумбия и Исландия. Епичните му пътешествия ще поставят уменията му и знанията му за риболова на изпитание.

Екшън героите на Viasat Nature
Всяка делнична вечер от понеделник, 3 август, в 20:00 ч.

Живеем опасно през август, присъединявайки се към екшън героите в природата - Джереми Уейд, Доминик Монахан, Найджъл Марвин и Стив Бакшол в техните приключения по цял свят. Всеки разчита на собствените си умения и уникална личност, за да се справи с изпитанията. Чрез тях успяваме да изследваме екзотични локации, да се сближим с хората от други култури и да опознаем какви ли не животни - грамадни, дребни и опасни! Възползвайте се от страхотната възможност да изживеете интересни приключения и да посетите нови земи.

Йоркширският ветеринар

Започва всяка делнична вечер от понеделник, 10 август, в 17:25 ч.
Сезон: 8, Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Година: 2019

Ветеринарна клиника "Скелдейл", където сега управлява бившият стажант на Хериот, Питър Райт, както и в "Рай, Бийн енд Партнърс" в Боробридж, където сега се намира партньорът му, ветеринарят Джулиън Нортън. Екипите на двете места са обучени да се грижат за всички животни, без значение от техния размер. Последвайте невероятните им истории, пълни с любов и топлина, и вижте срещите им с фермери и собственици на домашни любимци на всякакви възрасти и от всички области на живота. Йоркшир е един от главните герои в поредицата и независимо кое време на годината е, мястото е вълшебно.

Дивата Канада II

Започва от неделя, 16 август, в 15:00 ч.
Сезон: 1, Брой епизоди: 4 x 60 мин.

Зашеметяващи пейзажи и зрелищна дива природа - представяме ви Канада! Необятната дива страна, която може да се похвали с най-дългата брегова ивица в света с брегове на три океана, покрива по-голямо пространство от север на юг от всяка друга страна в света.

През вековете - и редом с хората, редица животни и растения са проникнали и са се установили също в тези райони - мамути, лосове и овцебикове са често срещани из обширните равнини на днешна Канада.

Viasat Explore

Събота вечери с Джереми Уейд по Viasat Explore

Всяка събота от 15 август, в 21:10 ч.

Присъединете се към Джереми Уейд, докато пътува по света в търсене на легендарни хищници и речни чудовища, които обитават някои от най-страховитите и могъщи реки на планетата. Достигаме до невероятни разкрития за понякога гигантските, често впечатляващи и винаги уникални риби, но винаги оставаме близо до хората от крайречните градове и селца, които той посещава. Джереми обича големи риби, но не по-малко са му интересни местата и легендите, които още властват в района.

Могъщите реки

Започва от събота, 15 август, в 21:10 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Година: 2018

Използвайки емблематичната си въдица с нова цел, изследователят, учен и екстремен рибар Джереми Уейд има нова мисия. Настъпило е време за драматична промяна за световните реки, които Джереми познава отлично. През последните 40 години той забелязва изчезването на големите хищници и това, което го плаши повече от всичко, е въпросът къде са речните чудовища. В новата изследователска поредица Джереми се отправя на пътешествие, за да разбере какво е състоянието на шестте най-забележителни могъщи реки в света.

Австралийски търсачи на злато

Започва от четвъртък, 20 август, в 22:45 ч.
Сезон: 5
Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Година: 2020

Присъединяваме се към екип от корави златотърсачи, които се отправят в приключението на живота си в дивата далечна пустош на Западна Австралия, с надеждата да забогатеят безмерно.

Търсенето на злато е по-динамично и опасно отвсякога в петия сезон на поредицата, когато множество екипи се събират, за да се подложат на най-голямото изпитание. Седем екипа от дръзки златотърсачи са по следите на желаната плячка, докато цената на златото достига рекордни висоти.

Поради скорошните новини за големи златни находки из цяла Австралия, още пет екипа от решителни златотърсачи се присъединяват към търсенето в опит да забогатеят в най-голямата златна треска на планетата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини