От х:

Днес в x:

9 °C

Новите сили на новия Спайдърмен

Вече е ясно как ще изглежда PlayStation 5 и кои ще бъдат новите игри, които ще се нагърбят със задачата да разкрият пълния потенциал на конзолата.

Сред тях впечатление направи Marvel's Spider-Man: Miles Morales, защото след успеха на Marvel's Spider-Man преди две години натрупа доста фенове.

Получи се обаче известно объркване сред фенове, защото някои помисли, че новата игра се явява като продължение на вече познатата или пък е spin-off (игра, произтичаща от вече съществуваща, но с акцент върху различни аспекти).

Креативният директор на Insomniac Games - Брайън Хортън, обаче разяснява какво точно да очакваме от Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

В официалния блог на PlayStation Хортън написа, че това не е продължение, а една напълно самостоятелна игра. Разбира се, тя ще бъде част от вселената на Спайдърмен, но ще проследи възхода на Майлс Моралес, който беше епизодично включен и в Marvel's Spider-Man.

Хортън дори задълбава още повече в сюжета на играта, като пише, че бъде зима и действията ще се развиват около година след тези в първата игра. Точно преди Коледа в Ню Йорк, където Майлс живее, избухва война между енергийна корпорация и високотехнологична престъпна армия.

Брайън Хортън определя Marvel's Spider-Man: Miles Morales като важно, сърдечно, емоционално и съществено преживяване, което е необходимо, за да се разшири вселената на Спайди.

И му вярваме, че ще бъде доста яко, защото Майлс Моралес, освен познатите сили на Спайдърмен, ще може да става невидим и да прави удари с помощта на електричество.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини