От х:

Днес в x:

Информационен център "Европа директно - Пловдив" ще проведе срещи с жителите на Асеновград

Европейският информационен център "Европа директно - Пловдив" стартира информационен тур с полезни съвети в областите Пловдив и Пазарджик.

Какво прави Европейският съюз за нас, как се справя той със здравната и икономическата криза от COVID-19, какви са правата ни като потребители на Европейския съюз? 

Отговорите на тези, както и на много други въпроси гражданите на Пловдив, Пазарджик, Асеновград и Садово ще могат да получат на информационните щандове на открито. 

Поредицата от събития стартира на 24.06.20 г. на площада пред Община Садово от 9.30 ч. до 13.00 ч. 

На 25.06.20 г. от 12.30 ч. до 16.30 ч. пред община Асеновград информация ще могат да получат и местните жители.

Срещите в Пловдив ще продължат същия ден от 17.00 ч. до 20.00 ч. на площад "Стефан Стамболов".

Гражданите на Пазарджик могат да посетят щанда на информациония център "Европа директно - Пловдив" на 26.06.20 г. от 13.00 ч. до 17.30 ч. на площада пред Драматичния театър в града.

Информационната кампания е организирана с подкрепата на местните общини. Срещите с гражданите са планирани да протекат съобразно всички изисквания за безопасност предвид епидемиологичната обстановка в страната.

"Включете се в нашите срещи по градовете! Освен експертна информация, предвиждаме интересни викторини и игри с награди", съобщават организаторите.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини