От х:

Днес в x:

Куче загриза апаш, качулки закопчават престъпник

Обезвреждане на крадец от специално дресирано полицейско куче и операция по арестуване и обезвреждане на престъпник разиграха днес елитни части от областна дирекция полиция в чест на професионалния си празник 5-ти юли.

Заради изборите, унеформените празнуваха днес. Демонстрации имаше още и на останалите военнизирани поделения под шапката на министерството на вътрешните работи. Своето майсторство демонстрираха и огнеборците от хасковската пожарна. В денят на отворените врати, врати отвориха полицейски и противопожарни автомобили.

Но не за нарушители а за десетките деца на площада. Част от тях бяха разходени със патрулни мотоциклети. Други скочиха на пожарните. В зависимост от това какви ще станат като пораснат. Мераклиите бяха поравно между пожарникар и полицай.

15 униформени бяха повишени в звание, 22-ма получиха служебна благодарност. Началникът на областна дирекция полиция, комисар Атанас Ненков бе награден с почетен знак от министъра на вътрешните работи.

По случай празникап бяха организирани турнири по футбол, стрелба, маратон, и картинг. Спациализираното звено по борба за опазване на обществения ред надделя на футболния терен над кенанското военно поделение 52 740.

Хасковското РПУ триумфира на картинг, но затова пък отстъпи на Ивайловград в най перстижонто съревнование, по стрелба с пистолет. Там титлата стана притежание на Румен Чакъров. Най добрия стрелец при полицайките бя Яна Колева от Свиленград. Хасковските полицаи бягат най добре, показа лекоатлетическия маратон.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини