От х:

Днес в x:

Общинските съветници от Черноочене направиха публично достояние имотите и влоговете си, отчетоха се пред избирателите

Общинските съветници от местния парламент в Община Черноочене направиха публично достояние имотите и влоговете си.Те декларираха в сайта на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество своето имотно състояние,като така го направиха известно на своите избиратели.

  Ето и състоянието на по-заможните общински съветници:

 Общинският съветник Юсеин Мехмед е декларирал право на строеж в с.Черноочене за 6720 лв. Той притежава парцел в Кърджали за 62 170 лв и магазин за 20 000 лв.Притежава 7 ниви.Народният избраник е декларирал два товарни автомобила Фолксваген и лек автомобил „Мерцедес” за 2000 лв.

  Сабахат Мехмед е обявил апартамент в с.Нови пазар от който притежава половината на стойност 14 954. Обявил е и една втора част от друг апартамент в същото село.Притежава и право на строеж. Шофира Фиат Пунто и Нисан за 60 000 лв.Има влогове над 100 000 лв.

   Мехмед Емин е обявил ,че притежава по ½ от два офиса в Черноочене ,като дяловете са по около 8000 лв.Декларирал е съсобственост в апартамент в Черноочене,която възлиза на 11 507 лв.Има две съсобственост и в две наследствени къщи в с.Пряпорец.Кара Фолскваген Пасат ,в който има дял от 1/2. Наличните му парични средства са 15 000 лв.Има потребителски кредит за 12  000 лв.

  Общинската съветничка Гюлтен Реджеб е декларирала апартамент в Черноочене ,от който притежава половината.Тя е посочила ,че притежава съсобственост в две къщи с двор в с.Житница.Има и нива в същото село.Кара Фолксваген Голф за 2200 лв.Има на влог 45 000 лв.

  Общинският съветник Недрет Мехмет е посочил,че притежава апартамент в с.Нови пазар на стойност 6440 лв.Има 1/14 дял в къща с двор в с.Гброво и дял от ½  в парцел в Черноочене.Кара Фолксваген Голф за 500 лв,който притежава в съсобственост.Има на влог 17 000 лв.

  Председателят Бедрие Газиюмер е декларирала имотното си състояние в предишни мандати.Тя правеше това в сайта на Сметната палата.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини