От х:

Днес в x:

Качваме в YouTube видео до 2GB

Интернет потребителите вече могат да качват по-големи файлове в YouTube. От началото на юли максималният обем на клиповeте е 2GB, съобщи TechCrunch.com.

Досега потребителите имаха възможност да качват файлове с големина не повече от 1 GB в най-популярната услуга за споделяне на видео.

Промяната ще позволи на хората да ъплоудват в YouTube съдържание с висока резолюция, както и да качват HD видео директно от своите камери, посочват представители на сайта, който е собственост на Google.

Наскоро YouTube обяви промени в някои от каналите на сайта. Планиранитенововъведения не се понравиха на голяма част от потребителите, които критикуваха промените в корпоративния блог на YouTube.

В края на миналата година YouTube стартира страница, която събира всички качени HD видео клипове. В допълнение, HD плейърът на услугата поддържа широк екран, който заема по-голямата част от прозореца на браузъра.

Част от услугите на видео сайта вероятно ще станат платени, съобщи по-рано тази година Ерик Шмид, шеф на Google. Ще се плаща за качествени ТВ програми и филми, предоставяни от техните създатели.

Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини