От х:

Днес в x:

Излезе финалната версия на Skype 4.1 за Windows

Излезе финалната версия на клиента Skype 4.1, предназначен за работа в едноименната мрежа за IP телефония. Едно от главните нововъведения в тази версия е функцията за съвместно използване на екрана.

Този режим позволява изображението на случващото се на екрана на компютъра да се предава на събеседника отсреща. Така например, потребителят може да демонстрира на свой колега внесени в даден документ поправки, без да изпраща самия файл, или пък да покаже снимка на приятел.

Функцията за съвместно използване на екрана работи само в едно направление, тоест, събеседниците не могат едновременно да предават един на друг изображения от десктопите си. Забележителното е, че този режим беше достъпен за притежателите на Mac компютри още през януари.

Сред другите нововъведения в Skype 4.1 можем да посочим възможността за изпращане на контактите на потребителите и напомняния за рождени дни. Освен това, подобрена е достъпността на програмата за хора с физически увреждания.

Според разработчиците, при подготовката на финалната версия на продукта, те са отделили значително внимание на препоръките на потребителите на бета-версията на Skype 4.1. В съответствие с тях те са подобрили качеството на звука и видеото. Отстранени са и някои програмни грешки.

Skype 4.1 можете да свалите от официалната страница на компанията.

Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини