От х:

Днес в x:

19 °C

Десетки дарители се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта, от ЦСМП благодарят

Десетки граждани и фирми се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта в борбата им с коронавируса и дариха парични средства и лични предпазни средства на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали. Кампанията започна на 23 март и до сега спомоществователите са 29. Дарителите , които са привели суми по сметка на ЦСМП са 13,  а тези които са обезпечили маски, ръкавици, шлемове, гащеризони и дезинфектанти са 16.

  Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали д-р Атанас Митков. Той подчерта, че направените дарения са изключително навременни и дават сигурност в работата на спешните медици.Екипите ни са на първа линия и вниманието към тях им дава мотивация да изпълняват безрезервно Хипократовата клетва, каза още д-р Митков. Той благодари на всички дарители за това,че са взели решение в подкрепа на неговите колеги. Това ни ангажира много в нужда на обществото, подчерта д-р Митков.

  Ето и списъците на дарителите:

  На спомоществователите с парични средства:

  1.Анонимен

  2.Наталия Кьосева

  3.Иван Христов

   4.Интеракшън

   5.Златина Милева

   6.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Крумовград

   7.Общински съветници от ПП ГЕРБ –Момчилград

   8.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Кирково

   9.Николина Димитрова

   10.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Джебел

    11.Общински съветници от ПП ГЕРБ Черноочене

    12.Петко Янчев

    13.Даниела Консулова-Илиева

   На спомоществователите, предоставили лични предпазни средства и дезинфектанти:

     1.”Бултекс 99” ЕООД

     2.Община Кърджали

    3.Стефан Аврамов

    4”За доброто”

    5.Наталия и Георги Кьосеви

    6”Лин 97”ООД

    7.Районна колегия на БЛС

    8.”Шел-България”

    9.Инж.Изет Шабан-кмет на Община Ардино

  10.Търговска банка Д

   11.”Дънди Прешъс Метълс”-Крумовград

   12.Сдружение с нестопанска цел

   13.Д-р инж.Хасан Азис,Юсеин Ахмед,Лятиф Расим,Сезгин Бекир и общински съветници от ДПС

  14.Даниела Петрова Комсалова-Илиева

   15.”Р-Декса Трейдинг” ООД

   16.Генерален консул на Р Турция Н.Пр.Хюсеин Ергани чрез председателя на Областния кризисен щаб Никола Чанев

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ил
  Илия
  1 0
  11:04, 29 апр 2020
  А Багдасаровата група съветници - секретарки, МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ, кога ще се включат, без това са компрометирани още на изборите
 • 2
  Ан
  Ангел
  0 0
  11:17, 29 апр 2020
  Може би Багдасаров е зает с уйдурмаджииството с Гергов, Михов и др. срещу К.Нинова. В БСП Къджали го виждаме много пъти след покойния Димчо Михалевски да прави машинации, да върти интриги, да се занимава с лъжи и клевети. Хуманността ще заговори ли най-сетне.......
 • 3
  Др
  Драгомир
  1 0
  15:06, 29 апр 2020
  Да Илив, компрометирани сьс слабите изборни резултати преференции, в сравнение с резутатите на адв. Сталев, Назми Мюмюн, трети по брой предпочитания, Галя Атанасова, Гроздан и др. Г. Кючука 79 гласа, Назмито 161.В групата имат парашутист Джебел, за сметка на кърджалийци, свързан с доносник Сергей Джебел. Питам, това Милко, как ги прави? Ние кърджалийци, трева ли пасем?
 • 4
  Яс
  Ясен
  1 0
  15:25, 29 апр 2020
  Излиза, чеБагдасаров е с доносниците, той толерира деца на хора, предавали роднини, приятели, познати. колеги, комшии идр. близки. Много гнусно! Срам за демокрацията, срам за БСП!
 • 5
  Ни
  Николай
  0 0
  15:36, 29 апр 2020
  Бивш член на борда на болницата, съветничката Каракостова, организира пищен рожден ден за себе си, а за болните, лекарите болницата няма я на сцената, клани се на вожда за кариерка, както и вноса от Джебел

Хороскоп за 27.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена. Звездите ще ви подкрепят. Успех.
27 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. Ще се погрижите за детайлите, изключвайки случайността и ще насърчите всяка чужда активност в подкрепа на общата цел. Любовта ви дава сили, не я загърбвайте в името уж на по-важни неща.
27 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Умело избягвате конфликтите и се справяте чудесно с непредвидените пречки. Не се натоварвайте излишно с проблемите на околните и без тях имате достатъчно грижи.
27 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Стараете се всичко да бъде направено добре, но и хабите доста енергия за странични неща. Обърнете повече внимание на любимия човек, който има нужда от съвета ви по важен въпрос.
27 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
27 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Не унивайте, притежавате изключителни качества и просто трябва да проявите малко воля. Любимият човек ще ви бъде солидна опора в критична ситуация.
27 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Забързани, но с приятно излъчване, ще успявате да сте актуални и желани. Любовни трепети ще направят вечерта ви вълнуваща, ще наситят атмосферата с нежност и топлина.
27 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Бързото развитие на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. С тяхна помощ ще постигнете целта си и с това ще направите живота си по-добър.
27 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Станете по-земни и достъпни, така ще обедините около себе си и другите, а и успехите ви няма да закъснеят. Любовните ви увлечения ще станат достояние на повече хора, и ако това ви притеснява, бъдете по-дискретни.
27 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. В подкрепа на това говори и засиления интерес на други хора към вас. Популярността ласкае самочувствието, но и задължава. Приведете в ред документацията си, предстоят проверки от различни служби.
27 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. Ако сте акуратни и се възползвате елегантно, ще подобрите самочувствието и финансите си. Други ще решават неотложни въпроси, свързани с образование, пътуване или жилищно кредитиране.
27 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.
27 окт 2020
Последни новини