От х:

Днес в x:

Съсед изпрати на непозната телефонния си номер с дрон, отиде на първа среща в мехур

Изобретателен нюйоркчанин изпрати на красива своя съседка телефонния си номер, а при уредената първа среща се явил пред дамата в голям пластмасов мехур заради пандемията, пише в. "Метро".

Джеръми Коен работи като фотограф в Града на небостъргачите.Той правел репортаж за живота по покривите на Ню Йорк в условия на пандемия. Джеръми зърнал красивата брюнетка на покрива на сграда на отсрещната улица. Пуснал й дрон с телефонния си номер, за да установят контакт.
Тори се изненадала, защото никой не бил я ухажвал досега по такъв технологичен начин. Двадесет и четири годишната дама пуснала есемес
на кандидата за сърцето й и така се стигнало до тяхната първа среща.

За да не постави брюнетката в опасност, Коен се появил, обгърнат в огромен прозрачен пластмасов мехур. Цялата история беше пусната в канала Тик Ток, където предизвика истински фурор. С необичайно романтичната си постъпка Джеръми спечели не само сърцето на избраницата си Тори, но и на всички, проследили клипчето му.

Като истински джентълмен, в прозрачната сфера, която си бил закупил, фотографът се явил с букет цветя и...дезинфектиращ гел за ръце. Но така и не могъл да ги връчи на възлюбената заради пластмасовия пашкул. Тори останала очарована от срещата и си направила малка разходка с опакования кандидат.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини