От х:

Днес в x:

Подаръкът на Pornhub за италианците

Във времената на пандемия от COVID-19, която обхвана повече от 100 страни в света, няма незасегната индустрия. И докато някои търпят големи загуби, други се радват на засилен интерес.

В порно сайтовете можем да открием все повече съдържание, в заглавието на което има думата "коронавирус". Сюжетите на някои от клиповете могат да се сторят неприемливи за мнозина, но на други им е интересно да видят как се прави секс с маска и предпазен костюм.

А милионите, поставени под карантина, вдигнаха сериозно трафика на сайтовете със съдържание за възрастни. И тук идва моментът Pornhub отново да излязат като първенци, предлагайки един интересен бонус за италианците, които трябва да пазят домовете си още няколко седмици.

Порно сайтът предлага безплатен Premium абонамент и достъп до цялото си съдържание на всички жители на Ботуша. До края на месеца те ще имат възможност да гледат и видеата, за които принципно се заплаща.

Сайтът обяви, че ще дари и всичките си постъпления от абонаменти за март на Италия, за да помогне в борбата с коронавируса, пише New York Post.

Източник: lifestyle.bg

Коментари в сайта

Последни новини