От х:

Днес в x:

Грипната ваканция отмени състезанието „Най-добър млад строител“ в Хасково

Грипната ваканция, която беше  обявена този следобед за цялата страна за времето от  6 до 11 март ,отмени провеждането на Регионалния етап на Национално състезание „Най-добър млад строител“, на което Хасково трябваше да е домакин на 7-ми и 8-ми март.

В следващите дни в Хасково се очакваха да пристигнат 33 деца от отбори от седем училища в Южна България. Според програмата надпреварата беше изнесена в центъра на града с цел да се направи презентация на професионалните направления в професионални гимназии по строителство от Бургас, Кърджали, Сливен, Стара Загора, Ямбол и Хасково.

За момента нова дата не е насрочена, съобщи за Haskovo.net,  директорката на Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“-Хасково, която домакинства състезанието и традиционно има силен отбор в него.

„Пак ще го направим по замисления начин, ще се опитаме да проведем регионалното състезание до 27 март, защото в противен случай ще блокираме Националното състезание, което ще е през април“, коментира Маргарита Топалова.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Д-
    Д-р ?
    3 -6
    18:36, 5 мар 2020
    Пазете се деца ГЕРБ убава !
  • 2
    Д-
    Д-р Менгеле
    1 -3
    20:13, 5 мар 2020
    Щом си жив, то информацията не ти е вярна комуняго. Забрави да споменеш за бейовете и маймуните!
Последни новини