От х:

Днес в x:

Задържаха мъж с 19 присъди, обрал посетител в хасковската болница

47-годишен рецидивист е задържан за кражба от посетител в хасковската болница. Извършителят е привлечен като обвиняем от Районна прокуратура-Хасково, съобщиха от държавното обвинение.

На 3 февруари 2020 г. , обвиняемият А. Р. мъж в асансьора на хасковската болница. Извършителят задигнал портфейл, съдържащ лични документи и 60 лева. Незабавно били проведени издирвателни мероприятия от служители на Районното управление на МВР – Хасково, като още същия ден портфейла и личните документи на потърпевшия били открити в дома на обвиняемия. Рецидивистът ги предал доброволно и признал за извършената кражба.

С постановление на Районна прокуратура – Хасково от днес, обвиняемият е задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

А.Р. е осъждан многократно, общо 19 пъти, с наложени наказания „лишаване от свобода“ за умишлени престъпления – най-вече за кражби и грабежи. През декември 2019 г. е изтърпял общо наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година за извършени кражби.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ця
    Цялото име
    0 0
    06:30, 4 мар 2020
    Защо не им пишете имената на тези боклуци ? Какво са тези съкращения А.Р., К.Л., В.Г.З. ?
Последни новини