От х:

Днес в x:

Таня даде шанс на Петко и си казаха ДА! Общината ги изненада с "Божествена светлина"

    В деня на влюбените под венчилото минаха двойката Таня и Петко, тяхната любов по традиция на този празник бе узаконена от кмета на Димитровград, Иво Димов, който проведе церемонията в чест на новото семейство.

    По традиция в този ден сватбите в Димитровград са безплатни и водени лично от кмета на града, а младоженците получиха подаръци и пожелания за здрав и щастлив съвместен живот.

    Специален подарък-изненада получи най-младото семейство - за тях в ритуалната зала на Димитровград младите танцьорки на Галаксико изпълниха танаца "Божествена светлина" под звучците на музикално произведение на Йохан Себастиан Бах. Музикалното произведение е написано преди близо 300 години и е било посветено на Дева Мария.

    Петко е от Димитровград, а Таня от Хасково. Двамата избират сакралната дата в чест на голямата си любов. Това, което желаят най-много и би ги направило още по-щастливи, е първата им рожба. Младото семейство искат да имат поне 2 деца, които да дарят с любов и грижи.

    "Познаваме се от много години в един момент той ми разкри чувствата си и аз решх да преосмисля нашето приятелство и му дадох шанс. Много се радвам, че го направих, защото доверието е основа на връзката ни и ние много се обичаме", сподели Таня. Двамата с Петко си пожелават щастие, много любов и скоро да им се родят деца.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Об
      Объркан
      2 -3
      23:26, 14 фев 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Бр
      Браво
      0 -2
      23:39, 14 фев 2020
      Хубаво, че си признал момчето. Наздраве
    Последни новини