От х:

Днес в x:

Койна Русева и Димитър Бaненкин идват със „Специални поводи“ в Първомай

Койна Русева и Димитър Бaненкин имат „Специални поводи“ да се срещнат с първомайската публика. Това ще стане на 12 февруари, 2020 г. От 19 часа в залата на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“.

„Специални поводи“ е по текст на Бърнард Слейд и разказва за един мъж, една жена и всичко между настоящето, миналото и бъдещето. Ейми (Койна Русева) и Майкъл (Димитър Баненкин) празнуват петнадесетата годишнина от сватбата си, уточнявайки последните детайли... по предстоящия си развод.

Поредица от нови срещи, "подправени" от общите спомени, докосва зрителите с най-щастливите и тъжни моменти на Ейми и Майкъл, които, въпреки раздялата, се опитват да останат приятели. Спектакъл за смеха, тъгата и всички останали емоции, съпровождащи „специалните поводи“ в забавните и важни моменти от живота на всеки от нас.

Режисьорът на спектакъла Петър Кауков казва: „ Специалните поводи са тези, на които винаги присъстваме. Поне така трябва. По принцип на тях присъстваме с радост, понякога – с мъка, често – по задължение, рядко – с досада и още по-рядко – с отвращение. Обаче присъстваме. Защото така трябва. Нали са специални поводи! Всъщност, там най-често е много смешно. Е, понякога е и малко тъжно. Но, като мине известно време, пак се оказва, че е било смешно. Специалните поводи са и поводи да си поговорим за други специални поводи. На сватбата на братовчеда Х научаваме от леля Y, че чичо Z (от град N) е починал, но пък жена му е спечелила от лотарията, дъщеря му е приета в университет, а синът му е завършил гимназия с отличие, освен че е получил и шофьорска книжка. И така специалните поводи се умножават сами по себе си, което ни дава все повече поводи самите ние да се чувстваме специални. И да се посмеем. Независимо от повода. Преди всичко да се посмеем!“

Билети може да се купят от касата пред читалището на цени от 10 и 12 лв., а за колективни посещения могат да бъдат заявени на телефон 0877373489.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    почитател
    2 0
    17:12, 30 яну 2020
    Страхотна актриса е Койна Русева! Талантът е това да играеш себе си и винаги да си различен в ролите си!

Видеа по темата

Още новини

Последни новини